Hyppää sisältöön

Kolme viimeistä reikää pilasivat Lindellin päivän

Oliver Lindellin kausi on ollut pettymys.

Irlannin-turnaus on jäämässä Oliver Lindellin viimeiseksi Challenge Tourilla tällä kaudella.

Ensimmäiset 15 reikää kaksi alle parin. Kolme viimeistä neljä yli. Tässä kiteytettynä Oliver Lindellin kolmas kierros Irlannissa pelattavassa Irish Challengessä, joka todennäköisesti jää Lindellin kauden viimeiseksi kisaksi Challenge Tourilla tällä kaudella.

Pääsy viikon päässä pelattavaan Hainan Openiin olisi edellyttänyt Lindelliltä voittoa, mutta ennen kolmea viimeistä reikää vielä viidennen sijan paikkeilla ollut Lindell putosi surkean lopetuksen takia sijalle 18 ennen päätöskierrosta. 

Tarjolla on edelleen kauden paras sijoitus Challenge Tourilla, mutta se on laiha lohtu, sillä ilman ihmetekoa Lindellillä on edessä European Tourin karsinnat.

Facebook-päivityksessään Lindell sanoi heikon tuloksen johtuneen lähipeliongelmista.

Tärkeää olisi myös sijoittua huomenna sen verran hyvin, että Lindell nousisi kiertueen rankingissa 120 parhaan joukkoon. Se toisi ensi kaudelle pikkaisen paremman kategorian Challenge Tourille ja voisi tuoda hieman pelimahdollisuuksia kiertueelle.

Ranking-pisteitä Lindellillä on kertynyt tähän menessä vain noin 9 000, mikä riittää 127:nteen sijaan kiertueella. Viime vuonna Lindell sijoittui debyyttikaudellaan Challenge Tourin rankingissa upeasti 35:nneksi.

Kilpailun kärjessä on Niklas Lemke tuloksella 10 alle parin.

Tulospalvelu

Korjattu Lemken johtotulos.

 

 

 

Etsi luettavaa