Hyppää sisältöön

Koko suomalaiskolmikko viikonlopulle Dubaissa – Korhonen punnersi tärkeän birdien viimeisellä

Mikko Korhonen viettää viikonlopun töiden parissa

Dubai Desert Classicissa nähdään koko suomalaiskolmikko mukana viikonlopun peleissä. Viimeisimpänä paikkansa rahakierroksille varmisti Mikko Korhonen.

Kalle Samooja (-1), Mikko Korhonen (+1) ja Tapio Pulkkanen (+2) jatkavat kaikki pelejään viikonloppuna 3,25 miljoonan dollarin Dubai Desert Classicissa. Mikko Korhonen oli ainoa suomalainen, joka pelasi toisen kierroksensa iltapäiväryhmissä. 

Läpi päivän ”parin pinnassa” pelaillut Korhonen oli tiukassa paikassa tehtyään bogin kentän seiskalle (Mikon 16) tippuen kokonaistulokseen +2. Samainen tulos oli selkeästi cut-raja ja Korhosella oli vaikeimpiin kuuluvat väylät 8 ja 9 pelaamatta. 

Vielä kun ottaa huomioon, että kausi käynnistyi missatulla cutilla, oli varmasti henkisesti tärkeää saada onnistuminen loppuun. Korhonen selvitti kasin parilla ja viimeiselle reiälle jäi ratkaisu. Yhdeksättä väylää oli pelattu noin kolmannes lyönnin parin yli keskiarvolla kaksi ensimmäistä päivää. 

Korhonen tunnettuna cutin tekijänä ei kuitenkaan säikähtänyt, vaan kirjautti viimeiselle reiälle birdien, joka siivitti hänet selkeästi cut-rajan läpi. Samalla kun viimeinen putti upposi, tarkoitti se reilusti yli tuntia lisää palautumisaikaa. Parilla Korhonen olisi joutunut kastepartioon ensimmäisiin ryhmiin. 

Kisan kärjessä ei ole tapahtunut muutoksia ja tulostaso on pysynyt maltillisena. Eddie Pepperell johtaa kisaa tuloksessa -8. Puolustava mestari Bryson DeChambeau on noussut kahden lyönnin päähän kaksi reikää ennen toisen kierroksensa loppua. Toisella sijalla ovat edelleen Robert Karlsson ja Dean Burmester tuloksessa -7. 

Etsi luettavaa