Hyppää sisältöön

Koko juhannus Kullossa 99 eurolla

Kullo Golfin griinit ovat virheettömät

Haluatko pelata koko juhannuksen samettipintaisella kentällä? Kullo Golf Porvoon ja Sipoon rajalla on ollut koko kauden huippukunnossa, ja nyt kenttä pisti pöytään erittäin hyvän tarjouksen: koko juhannuksen pelit (pe-su) 99 eurolla!

Kullo Golfista on muodostunut yksi lempikentistäni, se täytyy myöntää heti aluksi. Kävin tsekkaamassa kentän ensimmäistä kertaa tällä kaudella keskiviikkona. Kunto oli ennakko-odotusten mukainen. Kenttä oli kauttaaltaan täydessä kasvussa ja varmasti yksi Suomen parhaista kentistä tällä hetkellä.

 

Kullo on rakennettu hyvin. Reilussa kymmenessä vuodessa peliareena on istuutunut ympäristöönsä hyvin. Kullon erikoisuus on, että klubitalolle palataan 11. väylän jälkeen – mikä on mielestäni juuri sopiva määrä, jos ei ehdi pelata koko rundia. Juhannuspeleissäkin voi ottaa vaikka puolentoista kierroksen pelisession tai pelata vain tuon 11 väylää. Juhannuksena kentällä on tilaa tavallista enemmän – pelaamaan pääsee varmasti.

Lisäksi kannattaa varata aikaa harjoitusalueelle ja tietysti jälkipeleille terassilla. Terassilta näkee hienosti 12. tiiboksin avauslyönnit ja 18. griinin loppuratkaisut.

 

Kentällä on monia loistavia golfreikiä, eikä tuloksenteko vaadi huippupeliä tai pitkiä avauksia. Lähipelin on kyllä oltava kunnossa, jos aikoo ennätyksiä tehtailla. Kullo on reilu ja sopivan vaihteleva: etuysillä on korkeuseroja ja takaysillä tilaa avata.

 

Kulloon on aina kiva mennä. Tällä kertaa peli ei itselläni kulkenut kovin hyvin, mutta syypää ei ole kenttä vaan pelaaja. Kävin kentällä myös viime vuonna, ja voin allekirjoittaa arvion edelleen. Lue tarkemmin: http://www.gogolf.fi/viikon-k…

Osta diili tästä: http://www.gogolf.fi/node/1506

Etsi luettavaa