Hyppää sisältöön

Koivisto läpäisi cutin Saudi-Arabiassa, Castren ja Wikström putosivat

Tiia Koivisto jakaa upeasti 39:ttä sijaa Saudi Ladies Internationalissa. KUVA: TRISTAN JONES / LET

Tiia Koivisto läpäisi ainoana suomalaisena cutin Saudi Ladies International -kisassa. Matilda Castren ja Ursula Wikström karsiutuivat heikon takaysin takia.

Tiia Koivisto pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta Saudi Ladies International -kisassa tulokseen -1 (71-72) ja selvitti itsensä jatkoon Ladies European Tourin kauden rahakkaimmassa kilpailussa, mikäli majoreita ei lasketa mukaan.

Mäntsäläläisen sijoitus viiden miljoonan dollarin kisan puolivälissä on jaettu 39:s, kun 60 parasta eteni viikonlopun kierrokselle.

Yhtä hyvin ei käynyt Matilda Castrenin ja Ursula Wikströmin, jotka olivat vielä yhdeksän reiän jälkeen menossa jatkoon. Sitten kummallakin karkasi peli totaalisesti.

Castren pelasi viimeiset seitsemän reikää viisi yli parin päätyen yhteistulokseen +3 (70-77), jossa oli kaksi lyöntiä liikaa jatkoon pääsyä ajatellen. Wikströmin takaysi oli vielä synkempi. Hän pelasi sen kahdeksan yli, mikä oli myös hänen yhteistuloksensa (71-81).

Sekä Wikström että Castren pelasivat kummatkin iltapäivällä, ja tuuli tuppaa Royal Greens Country Clubilla yltymään tuolloin.

Kisaa johtaa loistavassa vedossa oleva Intian Aditi Ashok, jonka yhteistulos on -13 (65-66). Hänellä on kahden lyönnin kaula toista sijaa jakaviin Lydia Kohon ja Lilia Vuhun (-11).

Ashok on ollut alkukauden todella kovassa vireessä, sillä hän voitti kiertueen avauskilpailun ja sijoittui toisessa kolmanneksi. 24-vuotias pelaaja on voittanut Ladies European Tourilla entuudestaan kolme kertaa. Hänen valittiin kiertueen tulokkaaksi jo vuonna 2016.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Jonsson Workwear Open
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

NEXT GOLF TOUR

Next Golf Tourin finaali
Nikke Tyry, Casper Simberg

Challenge Tour

Duncan Taylor Black Bull Challenge
Oliver Lindell

LPGA TOur

LPGA Drive On Championship
Matilda Castren, Kiira Riihijärvi

PGA Tour Champions

The Galleri Classic

PGA TOUR LATINoAMERICA

Roberto de Vicenzo Memorial 100 years
Toni Hakula

KORN FERRY TOUR

Club Car Champioship

Etsi luettavaa