Hyppää sisältöön

Koituuko 13. reiän bogi Kakon kohtaloksi?

Roope Kakko saa jännittää jatkoonpääsynsä puolesta.

Roope Kakko tuli European Mastersin toiseen päivään uudestisyntyneenä. Kakko pelasi tänään viisi lyöntiä paremmin kuin eilen, mutta jää näillä näkymin yhden lyönnin päähän jatkopaikasta.

Roope Kakko paransi otteitaan tänään Sveitsin Crans-sur-Sierressä pelattavassa European Tourin kisassa. Kakko nosti itsensä etuysillä ennustetun cut-rajan paremmalle puolelle, mutta 13. reiälle tullut kierroksen ainoa bogi saattaa koitua espoolaisen kohtaloksi, kun hän ei onnistunut kuittaamaan sitä enää birdiellä loppukierroksen aikana.

Kakon yhteistulos kahden kierroksen jälkeen on +1 (73-68), kun ennustettu cut-raja on tällä hetkellä par. Kakon lähipeli oli tänään eilistä paljon parempaa. Esimerkiksi putteja kertyi neljä vähemmän kuin torstaina. 

Nyt Kakko joutuu jännittämään iltapäivälähtijöiden suorituksia. Jos keli muuttuu vaikeammaksi, Kakon pelit saattavat jatkua huomenna. Sen sijaan Mikko Korhonen voi pakata kierroksen jälkeen kimpsunsa ja kampsunsa ja alkaa keskittyä jo ensi viikolla pelattavaan KLM Openiin. Hän pelasi tänään 73 lyöntiä. Hänen yhteistuloksekseen muodostui +5.

Kilpailua johtaa toisen kierroksen ollessa vielä kesken nuori lupaus Romain Langasque, joka johtaa Challenge Tourin rankingia. Ranskalaispeluri pelasi tänään mainion 63 (-7) lyönnin kierroksen.

Mikko Ilonen on juuri lähtenyt liikkeelle. Hän pelasi avauspäivän -4 ja on tällä hetkellä kisassa jaetulla 19. sijalla.


Kilpailua voi seurata Viaplayltä ja Viasat Urheilusta

 

Etsi luettavaa