Hyppää sisältöön

Koepka murtui kuultuaan uutisen fanin näön menettämisestä: ”Eilinen oli luultavasti yksi ikävimmistä päivistä elämässäni”

Brooks Koepkan pallo harhautui perjantaina yleisön joukkoon ikävin seurauksin.

Brooks Koepka kärsii tunnontuskia, kun hänen lyömänsä harhautuneen pallon vuoksi eräs katsoja menetti näkönsä toisesta silmästä.

Ei kovinkaan häävi viikko. Näin voisi luonnehtia Brooks Koepka lyhyttä jaksoa elämässään.

  1. Ensin tuli tappio Ryder Cupissa Euroopalle.
  2. Sitä seurasi väitetty yhteenotto hyvän ystävän Dustin Johnsonin kanssa Ryder Cupin jälkimainingeissa.
  3. Eilen puolestaan kerrottiin, että viikonloppuna osuman Koepkan lyömästä pallosta saanut nainen on menettänyt näkönsä toisesta silmästään.

Koepka pelaa tällä viikolla Dunhill Links -kilpailua Skotlannissa, jossa hän vastasi lehdistön kysymyksiin ikävästä onnettomuudesta.

”Eilinen oli luultavasti surkeimpia hetkiä elämässä. Minulla ei ole ollut paljon tragedioita lähipiirissäni, kuten olisin menettänyt tärkeän ihmisen tai joku läheisistäni olisi joutunut ikävään onnettomuuteen, joten olen ollut siinä mielessä onnekas”, Koepka sanoi.

Koepka sai ikävät uutiset tietoonsa eilen, kun hän saapui golfkentälle Skotlannissa. Hän sanoi, ettei vietä aikaa sosiaalisessa mediassa, mutta huomasi seitsemän missattua puhelua ja 25 tekstiviestiä. 

”Ihmettelin, että mitä oikein tapahtuu. Kun minulle kerrottiin uutiset, sydämeni murtui”, hän kertoi.

Onnettomuus sattui perjantaina, kun Koepkan avaus harhautui yleisön joukkoon eräällä väylällä. Se osui Corine Remande -nimistä katsojaa silmään aiheuttaen murtuman silmäkuopassa ja silmämunan ”rikkoutumisen”.

Uutisoimme eilen, että nainen aikoo hakea järjestäjiltä korvauksia onnettomuudesta.

Koepka – tai hänen taustajoukkonsa – twiittasi eilen, että olevansa syvästi pahoillaan traagisesta onnettomuudesta. ”Olen ollut yhteydessä hänen perheeseensä ja tarjosin hänelle vilpitöntä ja sydämellistä myötätuntoa.”

Etsi luettavaa