Hyppää sisältöön

Koepka laukoo: ”Kaikkien pitäisi tulla tänne voittamaan”

Brooks Koepkan mielestä voi yhtä hyvin lopettaa jos ei koe olevansa mielessään paras

Brooks Koepka on tottunut kertomaan asiat niin kuin ne ovat. Herkkänahkaisimmat saattavat jopa loukkantua joistain Koepkan kommenteista, mutta niissä piilee myös loistava totuuden siemen.

Brooks Koepka on varmasti tottunut vastailemaan kysymyksiin hänen ja Rory McIlroyn paremmuusjärjestykestä. Abu Dhabin kisan alla Koepkan reaktiota kysyttiin jälleen siitä kun Rory on kertonut olevansa omasta mielestään paras pelaaja maailmassa kun peli on kunnossa. 

”Tottakai hän on sitä mieltä ja hänen täytyykin olla. Mitä järkeä pelata jos ei sisimmissään tiedä olevansa paras? Kaikki haluavat voittaa kisan sen alkaessa. Mitä järkeä pelata jos se ei ole ajatus, sitten voi yhtä hyvin lopettaa”, Koepka lataa. 

Maailmanlistan ykkönen ei saa vielä pitkään aikaan ottaa samassa kisassa mittaa rakkaasta kilpakumppanistaan Rorysta. Koepka pelaa kisat Abu Dhabissa ja Saudi-Arabiassa, Rory aloitta kautensa ensi viikolla Farmers Incurance Openissa Torrey Pinesissa. 

Lähdettäessä uuteen vuosikymmeneen johtaa Brooks Koepka maailmanlistaa noin 1,25 pisteen keskiarvoerolla Roryyn verrattuna. Jon Rahm on noin 2,3 pisteen päässä Koepkasta kolmantena. 

Koepka pelaa Abu Dhabissa ensimmäisen kilpailunsa sitten lokakuun puolivälin, jolloin hän keskeytti CJ Cupin kahden kierroksen jälkeen ja meni polvileikkaukseen. 

Etsi luettavaa