Hyppää sisältöön

Klubimestaruuden häviäminen otti koville – kiitos sosiaalisen median rajun tunteenpurkauksen on nähnyt tunnissa yli 20 000 ihmistä

Tappio seuranmestaruuskisoissa otti koville.

Kännykkäkameroiden aikana pitää varoa, miten golfkentällä käyttäytyy. Muuten voi löytää itsensä sosiaalisen median sylkykuppina.

Seuranmestaruuskilpailut ovat monelle klubigolfarille kauden päätapahtuma, joten niihin suhtaudutaan asian vaatimalla vakavuudella. Mutta ihan yhtä tosissaan kisoja ei kannattaisi ottaa kuin tämä Portlandissa sijaitsevan Columbia Edgewater Country Clubin jäsen.

Lähes satavuotiaan golfkerhon klubimestaruuskisoissa ratkaisu oli videosta päätellen venynyt viimeiselle reiälle. Eräällä pelaajalla oli jäljellä vajaan metrin voittoputin, joka upposi ja ratkaisua katsomaan tullut yleisö osoitti suosiotaan.

Pelaajat kättelivät toisensa normaalisti, mutta ryhmän kuumakalle purki voimallisesti pettymystään heti viheriöltä poistuttuaan ensin turpeeseen ja bägiinsä.

Iso virhe!

Nykyään pitää nimittäin varoa, miten golfkentällä käyttäytyy, sillä tekosistaan voi joutua tilille sosiaalisessa mediassa.

Eräs katsoja oli kuvannut päätösreiän tapahtumat ja lähetti tapahtuneesta Golf Gods -nimiselle sivustolle, joka julkaisee viihteellisiä sisältöjä sosiaalisen median kanavissaan.

Golf Godsilla on lähes puoli miljoonaa seuraajaa, joten jo vajaassa tunnissa tämä video oli katsottu yli 25 000 kertaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Wait for it! ? ? – @noslerbrian

Henkilön Golf Gods (@golf_gods) jakama julkaisu Tammi 28, 2020 kello 7.51 PST

Videon alunperin julkaissut paikallinen golfopettaja oli kirjoitti videon saatteeksi ivallisesti: CECC Championship Sportsmanship eli CECC:n seuranmestaruuskilpailujen urheiluhenkeä.

Päivtyksen kommenteissa palaute toiminnasta on suorasukaisempaa.

Etsi luettavaa