Hyppää sisältöön

KLM Open on Korhosen suosikkikisoja: ”Väliviikon jälkeen pitää herätellä itseään”

Mikko Koronen lopetti Italian kisan vahvasti

Mikko Korhonen kiinnittää jälleen väliviikon jälkeen numerolapun rintaan.

KLM Openilla on ollut sementoitu asema Mikko Korhosen kilpailukalenterissa. Korhonen ei ole jättänyt kisaa väliin vuosiin, eikä hän ole koskaan karsiutunut turnauksessa. Aikaisemmasta kokemuksesta ei ole sanottavammin hyötyä tänä vuonna, kun kisa pelataan ensimmäistä kertaa Amsterdamissa The International -kentällä.

Korhosen paras sijoitus KLM Openissa on vuoden 2015 seitsemäs sija Kennemerin links-henkiseltä merenrantakentältä.

”Tämä on joka vuosi hieno kisa pelata. Tänä vuonna tarjolla on uusi kenttä kaikille. Vaikuttaa ihan hyvältä. Kovin pitkä tämä ei ole, mutta griinit ovat pieniä ja niiden ympäristöt haastavia”, Korhonen luonnehti.

”Vähän riittää kropan kanssa haasteita, pitää herätellä itseään taas väliviikon jälkeen. Mitään jumeja ei ole, mutta lyöminen ei vielä tuntunut hyvältä”, hän kertoi tiistaina.

Kilpailussa pelaavat suomalaisista myös Kim Koivu sekä järjestäjien kutsulla mukaan päässyt Sami Välimäki. Maailman kärkipään pelaajista nimekkäimmät osallistujat ovat Sergio Garcia, Lee Westwood ja Patrick Reed.

Kilpailu on Korhoselle kauden 17:s. Jatkopaikkoja on kasassa 12. Hollannissa palkintoeuroja on jaossa kaksi miljoonaa ja Race to Dubai -listan pisteitä 2750. Korhonen käynnistää kilpailunsa Suomen aikaa kello 14.25 torstaina.

European Tourin näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa