Hyppää sisältöön

KING OF BIRDIES – Hae mukaan birdie-kisaan ja voita Cobran mailasetti

Oletko hyvä tekemään birdieitä? Haluatko tehdä vielä enemmän? Siinä tapauksessa hae COBRA KING of BIRDIES -kilpailuun. Jos sinut valitaan mukaan kilpailuun, saat lainaan setin uusia, kuumia Cobra KING Forged TEC -rautoja ja Speedzone-draiverin. Se, joka tekee kesässä eniten birdieitä, saa pitää mailat.

On toki hauskaa tehdä pareja, mutta mikään ei voita birkkujen tunnetta. Cobra etsii nyt kuutta pelaajaa Pohjoismaista, joilla on tapana tehdä muutama birdie per kierros.

Cobralla nimittäin uskotaan, että birdiejä syntyy enemmän, kun käytössä on uudet Cobra KING Forged TEC -raudat.

Cobra KING Forged TEC näyttää klassiselta blade-mailalta, mutta kuoren alla on paljon teknologiaa, joka parantaa peliäsi. Se on maila pelaajille, jotka etsivät parempaa tarkkuutta, mukavampaa tunnetta
osumaan ja hyvää kontrollia.

Samanaikaisesti maila antaa hieman ylimääräistä pituutta ja anteeksiantoa pelin helpottamiseksi.

Ontolla lavan rakenteella on useita etuja. Keskeltä poistetun massan painoa voidaan siirtää alaspäin ja sivuille, jotta maila on anteeksiantavampi ja pallon lähtökulma on suurempi. Lisäksi siinä on taottu
osumapinta, joka voi taipua enemmän ontossa lavassa, ja sinulla on maila, joka on sekä anteeksiantavampi, että antaa sinulle pidempiä lyöntejä kuin olet tottunut.

Ontosta lavasta voisi helposti tulla outo ääni, mutta KING Forged TECissä lavan sisusta on täytetty vaahdolla, joka täyttää koko onton tilan jokaista kulmaa myöten. Vaahdon ansiosta osumaääni on hyvä, ja se myös pehmentää tuntumaa.

Pituus ja tuntuma ovat hyviä ominaisuuksia, mutta se, mitä taitava golfaaja todella halua rautamailoilta, on tarkkuus.

Pelaaja haluaa pystyä hallitsemaan lyöntejä ja tuntemaan hyvän osuman kunnolla.

Siksi lavan alaosaan on asetettu volframi-paino, joka lähtee lavan kärjestä ja päätyy keskelle sweetspotin taakse.

Tämä painon sijoitus helpottaa svingaamista, ja pelaajan on helpompi muokata lyöntiin fade- tai draw-kierrettä. Kun massaa on enemmän pallon takana, tunne paranee ja hyvästä osumasta saa suoraa palautetta.

KING Forged TEC on saatavana sekä tavallisena rautasarjana, jossa on muuttuvat varsien pituudet, että One Length -mallina, jossa kaikki raudat ovat samanpituisia (rautaseiskan mittaisia). Yhä useammat
ovat havainneet, että One Length -mailat tuovat etua peliin.

Ilmeisin etu on, että kun sinulla on sama swingi ja alkuasento kaikkien rautamailojen kanssa, osuma palloon on tasaisempi ja parempi.

Bryson DeChambeaun lähtökohta oli, kun hän kehitti One Length -mailoilla lyömistä, että hänen on helpompi lyödä rauta 4:llä ja rauta 5:llä, kun niiden varret ovat
normaalia lyhyempiä.

Monet, jotka ovat vaihtaneet ONE Length -mailoihin sanovat, että myös lyönnit mailoila rautakahdeksikosta ylöspäin ovat parantuneet, koska pallo nousee korkeammalle ja laskeutuu jyrkemmin ja rullaten lyhyemmän matkan. Tämän ansiosta tarkkuus on parempaa.

”Oletko koskaan kuullut kenenkään sanovan, että heillä on vaikea lyödä rautaseiskalla? Kuvittele, että koko bägi on täynnä helposti pelattavia rauta seiskoja”, Rickie Fowlerin valmentaja Claude Harmonin on todennut.

Cobra Golf

Lopuksi muutama sana Cobra Connectista.

Kaikkien KING Forged TEC -mailojen grippien päässä on korkean teknologian anturi. Kun lyöt mailalla, anturi lähettää signaalin matkapuhelimesi Arccos-sovellukselle, joka kirjaa osuman GPS-sijainnin. Tämä tapahtuu täysin automaattisesti, ja kierroksen päätyttyä sinulla on kaikki mahdolliset tilastotiedot, kuten kunkin mailan lyöntipituus, väyläosumien lukumäärä, greeniosumat ja putit.

Muutaman kierroksen jälkeen saat henkilökohtaisen tasoitukset avauslyönteihin, lähestymisiin, chippeihin, bunkkerilyönteihin ja putteihin, jotta näet nopeasti, mihin harjoituksiin sinun kannattaa keskittyä.

Jo kymmenen kierroksen jälkeen pelaaja saa hyvän käsityksen vahvuuksistaan ja heikkouksistaan.

Jos haluat pelata Cobra KING Forged TEC -mailoilla tänä kesänä, hae mukaan COBRA KING of BIRDIES -kilpailuun. Sinun tulee todennäköisesti olla singel-pelaaja, jotta pääset mukaan kilpailuun. COBRA KING OF BIRDIES – kilpailussa ei lasketa kuitenkaan bogeja ja tuplabogeja, joten voit olla myös hiukan epätasainen pelaaja, joka tekee yhtä paljon birkkuja kuin bogeja.

Vain birdiet ja paremmat tulokset lasketaan – eaglet lasketaan kolminkertaisiksi. Mitä enemmän golfia pelaat, sitä enemmän birdiemahdollisuuksia sinulla on.

Rekisteröidy COBRA KING OF BIRDIES

Hakemus tulee tehdä 15. huhtikuuta mennessä. COBRA KING OF BIRDIES -kilpailuun valituille pelaajille tehdään custom fittaus, jossa heille katsotaan lyöntiin sopivat Cobra Forged TEC -raudat ja Speedzone-draiveri. Lisäksi heille lähetetään tarkka ohjeistus kilpailuun.

Kaikki kierrokset tulee pelata Arccos Cobra Connect päällä ja merkata Gamebookiin birkkujen todentamiseksi.

Cobralla on välitavoitteet haasteen aikana, mutta pääpalkinto annetaan sille, joka on tehnyt eniten birdieitä 2. elokuuta mennessä. Pääpalkintona on se, että voittaja saa pitää itsellään häntä varten tehdyn rautasetin.

Osallistu mukaan ja osoita, että olet Pohjoismaiden KING OF BIRDIES.

Etsi luettavaa