Hyppää sisältöön

Kim Koivu nappasi uuden putterin bägiin: ”Olen pelannut tosi hyvin täällä”

Kim Koivu vastaa puhelimeen Hills Golf Clubilta. Sunnuntaina Vierumäen Challenge Tourin voittoa juhlinut Koivu on viettänyt hauskaa viikko pääkiertueen puolella ja pelikin on sujunut kohtalaisen hyvin.

Kim Koivu pääsi kentälle ensimmäisessä parissa ruotsalaisen Oscar Florenin kanssa. Lauantain ”Moving Day” nosti Koivua tuloslistalla mukavasti ylöspäin kun Koivu teki kolme birdietä ja kaksi bogia kierroksen aikana. Kierrostuloksin 67-73-69 sijoitus on tässä vaiheessa kisaa 39:s. 

Sijoitus tullee kuitenkin paranemaan päivän mittaan, sillä Hillsin kentällä on tuulinen ja sateinen keli. 

”Siellä oli aika vaikeat kelit tänään. Tuulta on paljon ja vähän sadetta. Tämä ei ole mikään helppo kenttä. Olen pelannut mielestäni todella hyvin”, Koivu kertoi. 

Toisella kierroksella päivän ainoa birdie odotti viimeiseen reikään saakka, joka nosti hänet jatkoon. Putteri oli jokseenkin kylmänä. 

”Otin tälle päivälle uuden putterin bägiin. Scotty Cameronin pojat rakensivat jonkinlaisen Futura -mallin minulle, en edes tarkalleen tiedä mikä se on. Paljon anteeksiantavempi, ihan kuin Tigerilla”, Koivu perustelee muutosta. 

Toisena päivänä putit eivät löytäneet tietään reikään. 

”Greenit menevät iltapäivästä herkästi vähän pomppuisiksi, eikä siellä ole helppo saada palloa reikään. Uskon, että tänään kaikki parin alittajat ovat tosi tyytyväisiä”, Koivu spekuloi. 

Myös Oliver Lindell (+2/5 tänään) ja Tapio Pulkkanen (+3/7 tänään) ovat tällä hetkellä vaikean kentän uhreina. Toivottavasti suomalaiset saavat käännettyä heikon alun ja nousevat takaisin taistelemaan top-10 sijoituksista! 

Kisan kärjessä ovat vasta kentälle lähteneet Paul Waring ja Scott Jamiesson tuloksessa -11. 

Etsi luettavaa