Hyppää sisältöön

Kim Koivu: ”Lindell huuteli jo ennen kierrosta, että tänään mennään kovaa”

Kim Koivu uskoo suomalaisten nousuun viikonloppuna

Kim Koivu on parhaana suomalaisena Keniassa 19:nnellä sijalla. Suomalaisten yhteishenki Nairobissa on huipussaan. Kim Koivu uskoo, että viikonloppuna nähdään lisää suomalaista nousua tuloslistoilla.

Kim Koivu pelasi toisella kierroksella vahvan 69 (-2) lyönnin kierroksen. Se nostaa helsinkiläisen asemia noin 15 sijaa kilpailussa, ja hän jakaa sijan 19, kun toinen kierros on vielä viimeisten pelaajien osalta kesken. 

Koivu oli tyytyväinen päivään. Alkutahdit päivään taisi luoda Oliver Lindell, joka huuteli puttiviheriöllä jo ennen kierrosta kovasta tuloksesta. 

”Hyvää peliä oli hieman helpommissa olosuhteissa kuin eilen. Huomenna jatkuu ja saa nähdä kuinka kireäksi kenttä laitetaan, sillä tähän saakka on lähes kaikki liput olleet kohtuu haastavissa paikoissa. ”Lintta” (Lindell) tietenkin paino kovaa tänään, kun se huuteli siinä puttigreenillä, että tänään mennää! Katsotaan, mitä me kolme saadaan aikaan viikonloppuna”, Koivu laittoi viestiä onnistuneen perjantain jälkeen. 

Lindell ja Kalle Samooja jakavat sijaa 37 toisen päivän jälkeen tuloksell. Kärjessä etenee Max Schmitt tuloksessa -10. Kympin sakkiin mahtuu tuloksella -5, kolmatta sijaa jakaa tuloksella -7. Koivu lähtee viikonloppuun tuloksesta -3, Samooja ja Lindell tuloksesta -1. 

Roope Kakko löysi pelinsä liian myöhään. Vaikka hän pelasi viimeiset kuusi reikää -3, jäi yhteistulos +8:aan ja sijoitus 129:nneksi. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa