Hyppää sisältöön

Kim Koivu jatkaa upeasti kärjessä Kiinassa

Kim Koivu on saanut lentävän lähdön Challenge Tour -uralleen.

Kim Koivu lähtee huomiseen päätöspäivään kärkiryhmässä. Kalle Samooja paranteli hieman asemiaan.

Kim Koivu johtaa kolman päivän jälkeen Kiinassa pelattavaa Challenge Tourin kisaa. Suomalaisella on kolmen päivän jälkeen lyönnin johto toista sijaa jakavaan Yhdysvaltain Charlie Saxoniin.

Koivu säilytti kärkipaikkansa, vaikka teki kahdelle viimeiselle reiälle bogit. Sitä ennen hän oli selvinnyt kierroksestaan ilman takapakkia.

Birdiejä Koivu teki tänään yhteensä neljä, joista kolme par 5 -rei’illä. Kolmen ensimmäisen päivän aikana hän on pelannut Kunmingin kentän par 5 -reiät yhteensä seitsemän alle parin.

Tässä kärkiryhmä starttaa kierrokselle:

Aiemmin tällä viikolla 27 vuotta täyttänyt Koivu pelaa ensimmäistä kauttaa Challenge Tourilla. Kauden avauskisassa hän sijoittui hienosti 14:nneksi, ja nyt hänellä on mahdollisuus parantaa sijoitusta rutkasti – jopa voittaa.

Maailmanlistalla Koivu on pitkälle tuhannen heikommalla puolella. Hän siirtyi ammattilaiseksi vasta viime kaudella. Joulukuussa hän pääsi pelaamaan myös Australian European Tourin kisan, jossa hän läpäisi hienosti cutin ja sijoittui lopulta jaetulle 55. sijalle.

Koivun lisäisi Kiinan-kisassa viikonlopun kierroksille pääsi mukaan Kalle Samooja, joka paransi tänään lyönnillä edellisen päivän kierroksistaan. 70 lyönnin (-1) kierros nosti häntä neljä sijaa tulosluettelossa 22:nneksi. Kympin sakkiin Samoojalla on kolme lyöntiä matkaa.

Samooja on upeasti sujuneen avauskisan jälkeen kiertueen rankingissa kolmantena. Kiinan-kisassa on mukava 350 000 dollarin palkintopotti, josta voittajan osuus on lähes 50 000 euroa.

Oliver Lindellin pelit päättyivät kahden kierroksen jälkeen.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa