Hyppää sisältöön

Kim Koivu avasi ensi kauden kisa- ja kiertuesuunnitelmiaan suositun YouTube-persoonan lähetyksessä

Kim Koivu vieraili Peter Finchin YouTube-jaksossa.

Kim Koivu avasi eilen tulevaisuuden suunnitelmiaan golftubettaja Peter Finchin isännöimällä YouTube-kanavalla.

Uupumuksen vuoksi debyyttikauden European Tourilla kesken jättänyt Kim Koivun on nähty harjoittelevan ahkerasti Vuosaaren Planmeca Arenalla. Helsinkiläinen on tekemässä paluuta, ja hän avasi tulevaisuuden suunnitelmiaan suositun golftubettaja Peter Finchin tuoreessa jaksossa.

Koivu oli Finchin vieraana sunnuntaina julkaistussa jaksossa, jossa hän haastatteli suomalaisammattilaista reikäpelin lomassa ja sen jälkeen.

Finch kertoi lähetyksessä, että Koivu aikoo pelata ensi kaudella Challenge Tourilla ja niissä European Tourin kisoissa, joihin hän pääsee mukaan.

Challenge Tour käynnistyy vasta keväällä. Ajan ennen sitä Koivu aikoo käyttää harjoitteluun. Lisäksi hän aikoo osallistua niihin European Tourin osakilpailuihin, joihin pääsee mukaan.  Finch arvioi, että niitä voi kertyä viidestä kuuteen.

Tässä eilinen jakso, jonka lopussa Koivu promoaa myös tuliaisiksi viemiään Fazerin suklaalevyjä.

Video oli Finchin kolmiosaisen Rookie Year -sarjan päätösjakso. Siinä Finch seurasi Koivun otteita European Tourilla kaudella 2019.

Finch tavoittaa videoillaan laajan yleisön, sillä edellisen Koivun tähdittämän Rookie Year -jakson on klikattu auki yli 200 000 kertaa. Eilisenkin jakson on nähnyt päivässä jo yli 20 000 silmäparia.

Tässä ensimmäinen Rookie Year -sarjan jakso:

Ja tässä puolestaan toinen:

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa