Hyppää sisältöön

Kiira Riihijärvi jatkoi erinomaisia otteitaan Epson Tourin finaalissa

Kiira Riihijärvi on kymmenentenä ennen päätöskierrosta Epson Tourin finaalissa. KUVA: GETTY IMAGES

Kiira Riihijärvi on enää kierroksen päässä LPGA-kiertueelta.

Kiira Riihijärvi jatkaa kymmenennellä sijalla Epson Tour Championshipissä ja kymmenen parhaan joukossa Epson Tourin rankingissa. Kiertueen kymmenen parasta nousee ensi kaudeksi LPGA-kiertueelle.

Riihijärven yhteistulos todella tasaisessa kilpailussa on jaettu 10:s tuloksella -14 (68-67-67).

Kärkeen suomalaisella ei ole kuin kolme lyöntiä. Kisaa johtaa ennen päätöskierrosta trio Milagros Chavez, Hyo Joon Jang ja Jaravee Boonchant tuloksella 17 alle parin.

Riihijärvi teki lauantaina Floridassa pelattavassa kilpailussa peräti kahdeksan birdieä, mutta 12. reiän tupla ja 14. reiän bogi pudottivat hänen tulostaan kolmella lyönnillä.

Mikäli nämä tulokset jäisivät voimaan, Riihijärvi sijoittuisi Epson Tourin rankingissa sijalle kahdeksan, mikä on sama sijoitus, josta hän kilpailuun lähti.

Suomalaisen kannalta hyvä asia on se, että muutama paha uhkaaja rankingissa, kuten Yhdysvaltain Jillian Hollis, putosi lauantaina Epson Tour Championshipin tuloksissa alaspäin. Joten vaikka Riihijärven sijoitus pysyi eiliseen nähden samana, paranivat hänen mahdollisuutensa pysyä kymmenen joukossa ja nousta LPGA-kiertueelle entisestään.

Kilpailun päätöspäivä pelataan tänään illalla Suomen aikaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa