Hyppää sisältöön

Kiinnostaako Tiger – merkitse kalenteriin nämä päivämäärät

Tiger Woods palaa PGA Tourille pitkän tauon jälkeen tammikuun lopussa.

Tiger Woodsin kiertueohjelma alkaa hahmottua alkukauden osalta. Ensimmäisen PGA Tourin kisan hän pelaa tammikuun lopulla.

Loppuvuodesta paluun kilpakentille tehnyt Tiger Woods julkisti eilen kolme PGA Tourin kisaa, jotka hän aikoo pelata tammi-helmikuussa:

Ensimmäinen kisa on Farmers Insurance Open, joka pelataan 26.-29.1. San Diegossa.

Toinen kisa on Genesis Open, ja se pelataan Pacific Palisadesissa Kaliforniassa 16.-19.2 .

Viikko tästä eli 23.-26. helmikuuta Tiger on tulessa kotikonnuillaan Floridassa, jossa kun Honda Classic pelataan Palm Beach Gardensissa.

Edellisen kerran Woods pelasi PGA Tourilla elokuussa 2015, minkä jälkeen hän jäi pitkälle sairaslomalla. Hän pelasi joulukuussa Hero Challengen, joka ei ole virallinen PGA Tourin kisa. Hero Challengessä hän sijoittui 17 pelaajan joukossa 15:nneksi, mutta ilahduttavaa oli, että hän pystyi iskemään birdieitä takavuosien tahtiin: neljän kierroksen aikana peräti 24!

Woods kärsi pitkään selkävaivoista, ennen kuin meni leikkaukseen. Vaivat näkyivät jo kaksi vuotta sitten, kun hän pelasi edellisen kerran Farmers Insurance -kisan. Tuolloin hän jätti kisan kesken selkäkipujen vuoksi. Viikkoa ennen tätä hän putosi cutista Phoenixissa pelattuaan kaksi ensimmäistä kierrosta tulokseen 82-75.

Farmers Insurance -kisa pelataan Torrey Pinesin South-kentältä, josta Woodsille on mukavia muistoja. Hän on voittanut siellä PGA Tourin kisan peräti kahdeksan kertaa, mikä on kiertueen ennätys.

Etsi luettavaa