Hyppää sisältöön

Kiertuejyrä jyrähti, kun kolme toimittajaa kehui Patrick Reediä PGA Tourin voimavaraksi – Chris DiMarco nimitteli Reediä mulkvistiksi

Patrick Reed on saanut viime aikoina kosolti sitä itseään niskaansa.

Gary Evans suomi jyrkästi Golf Channelin analyytikoita, jotka pitivät Patrick Reediä PGA Tourin voimavarana. Chris DiMarco oli vielä Evansiakin suorapuheisempi.

”Huijari”, kuului katsomosta, kun Patrick Reed puttasi toisella uusintareiällä putin ohi Tournament of Champions -kisassa Havaijilla.

Ristiriitainen peluri on ollut golfia seuraavan yleisön hampaissa sen jälkeen, kun hän jäi kiinni pallon paikan parantamisesta wasteland-alueella marraskuussa Tiger Woodsin kutsukilpailussa Hero Challengessä.

Sen jälkeen Reed valittiin Yhdysvaltain Presidents Cup -joukkueeseen, jossa hän joutui aussiyleisön hampaisiin. Reedin caddie joutui jättämään leikin kesken, kun hän ajautui fyysiseen kontaktiin yhden katsomohäirikön kanssa.

Niinpä monella oli viikonloppuna mennä aamukahvit väärään kurkkuun, kun Golf Channelin Morning Drive -ohjelman toimittajat kävivät keskustelua Reedistä ja siitä, voiko hän nousta vielä maailman viiden parhaan pelaajan joukkoon.

Keskustelussa antisankaria kuvailtiin jopa PGA Tourin voimavaraksi – ainakin mitä tulee katsojalukuihin. Hänen ei myöskään haluttu muuttuvan ja lisäksi hänen sanottiin kääntävän haukut ja negatiivisen energian hyödykseen kilpailuissa.

European Tourilla pitkän uran tehnyttä Gary Evansia keskustelu puistatti. Hänen mukaansa studiossa istunut trio kaipaa ammattiapua. Hän piti Reediä vitsinä ja häpeänä koko lajille.

Nykyään Euroopan senioritourilla pelaavan Evansin twiitti sai paljon kiitosta hänen seuraajiltaan.

Reed jäi lopulta kisassa toiseksi, kun voiton vei Justin Thomas. Reedin kilpailun jälkeinen haastattelu sai toisen, vieläkin meritoituneemman senioripelaajan avautumaan. Chris DiMarco, kolminkertainen PGA Tour -voittaja, muistetaan ennen kaikkea kahdesta uusintatappiostaan majoreissa.

Hän kysyi Twitterissä, onko olemassa suurempaa mulkvistia maailmassa kuin Reed? DiMarcoa sieppasi se, että Reed sortui selittelemään hävittyään uusinnan Thomasille.

Aika moni hänen seuraajistaan oli sitä mieltä, ettei ole.

Patrick Reediltä vaatii melkoisia henkisiä voimavaroja ottaa jatkuvasti tällaisia iskuja vastaan. Miestä löydään nyt kovaa edestä ja takaa erilaisissa kentällä ja sosiaalisessa mediassa.

Etsi luettavaa