Hyppää sisältöön

Kierrokselle Oliver Lindellin kanssa pääsee nyt edullisesti: ”Rupesin täyttämään kalenteria”

Oliver Lindell on Virvik Golfin kasvatteja.

Oliver Lindellin kalenterissa on nyt tilaa, kun Challenge Tour on tauolla. Touko-kesäkuussa hänen kanssaan pääsee pelaamaan Virvik Golfissa varsin kohtuulliseen hintaan.

Haluatko päästä seuraamaan huippugolfia läheltä? Siinä tapauksessa kannattaa ottaa suunta Porvooseen, Virvik Golfiin ja lähteä pelaamaan kierros Oliver Lindellin kanssa.

Kierros Lindellin seurassa on varsin kohtuullisesti hinnoiteltu, sillä Challenge Tour -pelaajan seuraan pääsee 50 eurolla, jos pelaa yksin. Mikäli pelaajia on enemmän kuin yksi, hinta on 80 euroa.

Syy edulliseen kierrosmaksuun on tietenkin se, että koronaviruksen vuoksi pelit ovat tauolla.

”Tilanne on haastava ja rupesin miettimään, miten käyttäisi tämän ajan, kun kilpailuja ei järjestetä. Myös yhteistyökumppanuuksia on tässä tilanteessa vaikea löytää”, Lindell harmittelee.

Virvik Golf on Lindellin kotiseura, ja hän lahjoittaa jokaisesta kierroksesta seuran juniorityöhön 10 euroa. Kierroksen Lindellin seurassa voi varata touko-kesäkuulle.

Mikäli pelaajalla ei ole Virvin Golfin pelioikeutta, tuolloin pelaajan pitää maksaa myös Virvik Golfin green fee -maksu.

Challenge Tourin kalenterista on peruttu kilpailut heinäkuun puoliväliin saakkaa, mutta vaikuttaa epätodennäköiseltä, että vielä senkään jälkeen kansainvälisiä kilpailuja päästäisiin vielä pelaamaan.

”Lähtökohtaisesti aion pelata tänä vuonna näitä kotimaan kilpailuja”, Lindell sanoo.

Haluatko pelaamaan Oliverin kanssa, toimi näin:

  1. Ilmoita haluttu ajankohta Oliver Lindellille sähköpostitse (oli­ver@oli­ver­lin­del­l­golf.fi) tai pu­he­li­mit­se (040 575 2717).
  2. Varaa Vir­vik Gol­fis­ta läh­tö­ai­ka ja il­moit­taa tark­ka start­ti­ai­ka myös Lin­del­lil­le.

Etsi luettavaa