Hyppää sisältöön

Kevät tulee – katso listaus auki olevista kentistä!

Päivitetty pe 25.3 klo 12:00

Kevät etenee vauhdilla viime aikojen pienestä takatalvesta huolimatta. Viikonloppuna ja ensi viikolla elohopeat alkavat kivuta jo lähelle kymmentä astetta, joka tietää lumien sulamista ja kenttien aukeamista! Golfkausi alkakoon!

Kysyimme kentiltä arvioita kenttien aukeamisesta. Tässä yhteenvetoa kevätkenttätilanteesta, päivittelemme tätä uutista sitä mukaa kun saamme tietoa kerättyä!

 

KENTTÄ AUKI!

Peuramaa Golf

Pikku Peura oli avoinna jo torstaina 24.3. klo 12-17. Pikku Peura avoinna pääsiäisenä säävarauksella klo 10-16. Tiedotamme kenttien aukiolosta päiväkohtaisesti.

Pikku Peura on avoinna, range caddiemasterin ollessa paikalla. Kaikkien pelaajien on käytävä ilmoittautumassa caddiemasterille! Green fee vieraspelaajille: aikuiset 20 euroa, juniorit 10 euroa. Ilman green fee maksua pääsevät pelaamaan ne, joilla on pelioikeus kunnossa tälle kaudelle.

 

RANGE AUKI!

Ringside Golf

Rinkussa on range avoinna pääsiäisenä päivittäin klo 7-20. Palloja saa poleteilla ja 2 € kolikoilla, toimisto ei ole auki pääsiäisenä.

Han-Golf

Range on auki. Pallokone toimii 2 euron kolikoilla tai poleteilla. Kentällä on vielä lunta kolmella väylällä ja parilla griinillä. Eli pienestä kiinni. Tarkistamme pääsiäisen aikana miten lumet lähtee vai lähteekö lainkaan ja päivitämme facebook sivuimme ja kotisivumme koko ajan. Tarvitsemme vesisadetta ja sen jälkeen aurinkoa ja plussa-asteita. Avaamme heti kun viimeiset pahimmat lumet sulaa. Jos se sitten on pääsiäisenä tai heti pääsiäisen jälkeen, niin sitä en uskalla vielä luvata. Klubitalo ja caddiemaster ovat valmiita tälle kaudelle, samoin kenttähenkilökunta. Oma arvaus on että kenttä aukeaa heti pääsiäisen jälkeen.

Revontuli Golf

Range on auki. Väyliä hiekotetaan parhaillaan ja toivotaan, että kenttä päästään avaamaan perinteiseen malliin huhtikuun aikana.

 

WAIT FOR IT…. IHAN KOHTA!

Continental Park Leppävaara

Leppävaaran sydämessä sijaitseva range avaa lyöntipaikkansa pääsiäissunnuntaina!

Hattula Golf

Avaamme kentän niin pian kuin suinkin ja mikäli mahdollista ensimmäiset kisat jo 2.4 riippuen säistä. Täältä löytyy ilmoittautumiset jo huhtikuun kisoihin
http://www.hattulagolf.fi/ajan…

Kilpailukalenteri
http://hag.nexgolf.fi/hag/tour…

Hill Side Golf & Country Club

Kentän tilanne 24.3.2016

Hyvää alkavaa kevättä kaikille! Kävin tuossa tutkailemassa tilannetta kentällä tänään ja hyvin valkeat olivat maisemat vielä, mutta pääsiäisen jälkeen tilanne tullee muuttumaan nopeastikin! Tällä hetkellä kentällä on lunta 1-10 cm vähän paikasta riippuen. Ensi viikolla tai jopa mahdollisesti pääsiäispyhinä pyrimme avaamaan rangen ensimmäisenä, heti kun se suinkin on mahdollista. Kentältäkin kyllä kaikki lumet sulavat, jos vain ennusteet pitävät paikkansa. Ilmoittelen kotisivuilla sekä facebookissa rangen avaamisesta välittömästi!
Kenttiä ei tulla avaamaan ennenkuin routa on sulanut edes sen verran, että viheriöille saadaan lipunpaikat vaihdettua sekä ettei lyöntipaikoilla tarvitse käyttää vasaraa! Kentät ovat talvehtineet vaihtelevasta talvesta huolimatta hyvin/erinomaisesti, toki jonkinverran jouduimme jumppaamaan helmikuun alussa, jotta saimme viheriöille muodostuneet jääkerrokset sulateltua.

Kanava Golf

Kanavagolfilla avataan range nyt sunnuntaina 27.3. klo 11. Range avoinna päivittäin tuosta eteenpäin. Klubi ja ravintola avoinna 27.-28.3. klo 11-15, arkisin 9-16. Viikonloput avoinna säävarauksella. Par3 -kenttä avataan heti kun lumet ja routa on sulanut. 18-reikäisen kentän avauksesta ei vielä tiedetä – ei uskalla edes vielä ennustaa.

Virvik Golf

Virvik avaa rangen toivon mukaan 02.04 itsepoiminta periaatteella Kenttä varmaan avataan vasta Vapuksi jos ei kevät nyt innostu ja anna mahdollisuuden pelata Routascramble 24.04

Vihti Golf

Kenttä on suljettu toistaiseksi lumentulon vuoksi. Pääsiäisen avaamisesta tulossa lisätietoa lauantaina, kenttä aukeaa mahdollisesti sunnuntaina tai maanantaina säästä riippuen.

 

KEVÄT TULE NOPEAMMIN… VIELÄ KESTÄÄ!

Hiisi Golf

Kenttien avaamisesta emme osaa vielä sanoa, täällä on lunta ja paljon, eli ei missään tapauksessa pääsiäistä olla auki.
Ensi viikolla pitäis olla lämpösempää. Jos suinkin mahdollista, viime kesänä käyttöönotettu uusi 300m pitkä range yritetään saada auki huhtikuun alusta. Sijainti on mitä ihanteellisin, tampere – helsinki moottoritien Lempäälä E rampilta matkaa alle 2km
 

Himos Golf

Himos vielä kiinni toistaiseksi.

Muurame Golf

Kentän avaamisesta ei vielä tietoa. Lunta on vielä rangella, vaikka sitä jo eilen on alettu linkoamaan. Palaillaan pääsiäisen jälkeen.

Puula Golf

Meiltä ei valitettavasti minkäänlaista arviota. Kenttä täysin lumen peitossa. Iloista pääsiäistä!

Kalajoki Golf

Älkääpä nyt hätäilkö, lumitöitä vielä…

Etsi luettavaa