Hyppää sisältöön

Keski-Suomen kentät alkavat heräillä

MGS #15

Kentät alkavat avata porttejaan pelaajille myös pääkaupunkiseudun pohjoispuolella. Kevät on ollut kohtalaisen hyvä, vappuviikonloppuna pääsee jo pelaamaan usealle keskisuomalaiselle kentälle.

Moni sanoo että ilmastonmuutos muuttaa kelejä lämpimän suuntaan ja golfkentille sen pitäisi tarkoittaa aikaisempaa kauden aloitusta. Kuitenkin noin 5 vuoden sisällä avaamisajat on suurin piirtein samat. Ehkei otanta-aika ole riittävän pitkä, mutta joka tapauksessa nyt kenttiä tupsahtelee auki kuin sieniä sateella.

Kevät, ilta-aurinko ja golf.

kevät, ilta-aurinko, golf

Sami Kosunen

Viikonloppuna avoinna olevat GoGolf-kentät Keski-Suomessa ovat Muurame Golf, hankasalmelainen Revontuli Golf, Hartola Golf ja Puula Golf, joka sijaitsee Kangasniemellä. Myös Joroisissa sijaitseva Kartano Golf on avannut ovensa. Rantasalmellakin ollaan pelailtu jo pidempään.

next tee

next tee

Sami Kosunen

Loppuviikolle ja etenkin sunnuntaiksi eli vapunpäivälle on luvattu erinomaista pelikeliä. Kentät ovat pääsääntöisesti talvehtineet erinomaisesti ja ovat hyvässä kevätkunnossa. Griinit vihertävät jo hienosti, ja hyvän tuloksen tekeminen on mahdollista raffien ollessa vielä matalat.

Nyt talven opit mukaan kentälle ja tulosta tekemään. Vaihtoehtoisesti voi myös nauttia upeasta kevätgolfista ja pelata muuten vaan rennosti upeilla kentillä.

Etsi luettavaa