Hyppää sisältöön

GoGolfin parhaat kesävinkit Viroon

Onko Viron kentät vielä kokematta? Etelänaapurimme tarjoaa useita huippukenttiä sekä hulppeat puitteet päiväretkelle tai jopa viikonlopun minilomalle. Keräsimme alle parhaat tarjoukset ja tärpit, joiden avulla suunnittelet mieleisesi golfkokemuksen jo vaikka ensiviikolle!

GoGolfin verkkokaupasta löydät kotimaan parhaiden green fee -diilien lisäksi myös tuhdin tukun tarjouksia Viron vaihteleville kentille. Valitse alta suosikkisi! 

1. Rentouttava viikonloppu Pärnussa

Lähde viettämään viikonloppua Pärnuun. Matkalla pääset nauttimaan golkierroksista kahdella kentällä, ravitsevan hotelliaamiaisen neljän tähden hotellissa sekä saunoista ja altaista hotellin spassa. Hyvillä laiva-aikatauluilla sinulle jää aikaa tutustua myös Pärnuun keskustaan ja poiketa kävelyllä hiekkarannoilla tai syömässä alueen ravintoloissa.

White Beach Golfin kentän hyvä  lay-out ja tyylikäs klubitalo palveluineen vetävät vieraspelaajia puoleensa

White Beach Golfin kentän hyvä lay-out ja tyylikäs klubitalo palveluineen vetävät vieraspelaajia puoleensa

Matkaan sisältyy: laivamatkat kansipaikoilla meno-paluu, majoitus standard-huoneessa 2 vrk, aamiaiset, hotellin kylpylän käyttö, 1 green fee Pärnu Bays sekä 1 green fee White Beach Golf. Valmismatkat syksylle löydät täältä. Mikäli mielisit lähteä nauttimaan Pärnun kentistä jo aiemmin, Golfresepti räätälöi sinulle juuri mieleisesi matkapaketin.

Pärny Bayn ja White Beach Golfin green -fee tarjoukset löydät helposti täältä!

2. Itämeren helmi Tallinnan tuntumassa 

Estonia Golf & Country Clubin hengästyttävän upeasti Viron pohjoisrannikon muotoja mukailevat kentät eivät jätä kovintakaan kenttäbongaria kylmäksi. Pitkät heinikot reunustavat neljä kertaa peräkkäin Manner-Euroopan top 100 -kenttien joukkoon valitun Sea Coursen jokisuistossa kumpuilevia väyliä ja luovat ainutlaatuisen maiseman. Links- henkinen 9-reikäinen Stone Course puolestaan kulkee ikivanhojen siirtolohkareiden ja kiviaitojen lomassa. EGCC:n Guide-Diili on helppo yhdistäää vaikkapa Tallinnan päivälomaan.

3. Otepää Golf

Monipuolisin golfloma- ja seminaarikeskus Virossa, jossa niin yksityshenkilöillä kuin myös yrityksillä on mahdollisuus järjestää monenlaisia tapahtumia samoin kuin golfiin liittyviä tapahtumia. 

Otepään Golfkenttä on ainutlaatuiseen luonnonympäristöön perustettu golfkeskus, aivan Tarton tuntumassa. Väylät ovat suunniteltu Otepään Luonnonpuiston kumpuilevaan maastoon, Saagjärven ja Mäha järven väliin kuvankauniiseen aarniometsään. Otepää Golf sijaitsee 220km päässä Tallinnasta ja vain 37km päässä Tarton lentokentältä. GoGolfin Guide -Diilillä pelaat Otepään korkealaatuista ja täysimittaista Championship -kenttää kahden päivän ajan huippuhintaan!

4. Saare Golf

Saarenmaa on Itämeren toiseksi suurin saari, ja se tunnetaan Viron lomaparatiisina. Golfin lisäksi aikaa voi viettää hiekkarannalla erilaisten aktiviteettien parissa. Saare Golf sijaitsee kävelymatkan päässä Kuressaaren keskustasta. Majoitustilaa löytyy kiitettävästi kylpyläkaupungin monista eri hotelleista.

Visuaalisesti upea Saare Golfin kenttä sulautuu maastoon täydellisesti. Kauniisti kumpuilevat väylät, tuulessa huojuva keltainen heinikko, lukuisat vesiesteet ja selkeä layout ovat sen tavaramerkkejä. GoGolfin Guide -Diilillä pelaat Saaren henkeäsalpaavan kentän hintaan 59€ ja lunastat vielä ravintolavoucherin kaupan päälle.

5. Niitväljä

Niitväljän kenttä avasi ovensa vuonna 1994 ja onkin Baltian vanhin golfkeskus. Vuosina 2016 ja 2017 Viron parhaaksi kentäksi valittu kenttä sijaitsee puoli tuntia länteen Tallinnasta. Niitväljän vahvuuksiin lukeutuvat kaunis luonto ja fiksu suunnittelu. Kentän voi kiertää niin monella eri tavalla, ettei siihen ikinä kyllästy. Ei ihme, että niin moni suomalainen golfari palaa sinne yhä uudelleen. Puistokenttä täyttää kansainväliset vaatimukset paitsi kentän myös harjoittelualueiden osalta. Takatiiltä kenttä on yli 6,4 kilometriä pitkä, ja se on saanut kunnian isännöidä useita merkittäviä kilpailuja. GoGolfin diilit Niitväljään löydät helposti tästä!

Etsi luettavaa