Hyppää sisältöön

Kerigolfissa voi nauttia syysgolfista vielä pitkään

Savonlinnan Kerigolf on loistavassa kunnossa, eivätkä edes syyssateet haittaa mäkisessä maastossa kulkevia väyliä.

Kerigolfin kenttä on tunnettu siitä, että se on vuodesta toiseen huippukunnossa jo alkukeväällä, ja golfkausi jatkuu kuivana pitkälle syksyyn asti. Kenttä on tälläkin hetkellä loistavassa kunnossa, ja korkeuserojen ansiosta syksyn sateet eivät kenttää häiritse. 

Kerigolfin 18-reikäisen kentän suunnittelija Ronald Fream ihastui aikanaan alueen maisemaan ja mäkiseen maastoon. Kenttä on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa pelaajat pääsevät nauttimaan golfista upeassa luonnossa. Kerigolfissa pelaajat saavat nauttia golfista kaikessa rauhassa, sillä väyliä erottelevien metsäalueiden ansiosta ei välttämättä törmää muihin pelaajiin kierroksen aikana.

Vesiesteet ja joillakin väylillä myös kiviryhmät saavat pelaajan miettimään oikeita mailavalintoja, joka palkitaan tuloksessa. Kenttää on pidetty todella haastavana, mutta sitä on helpotettu viime vuosien aikana muun muassa raivaamalla reuna-alueita ja harventamalla metsiä.

Kerigolfin uuden klubitalon myötä myös kentän pelijärjestys uusittiin.

Kerigolfin uuden klubitalon myötä myös kentän pelijärjestys uusittiin.

Kenttä tarjoaa nykyään kaikentasoisille golfareille miellyttävän pelikokemuksen, mutta tarjoaa varmasti sekä pelillisiä että fyysisiä haasteita kaikille. Korkeuserojen ja pituuden vuoksi golfarin kunto kohenee Kerigolfissa aivan eri tavalla kuin tasaisella pellolle rakennetulla kentällä. Kentän siirtymät ovat melko pitkiä, ja kaiken kaikkiaan kierroksella tulee käveltyä vähintään kymmenen kilometriä. Golfautolla kiertäen kenttä on tietenkin leppoisampi kokemus. Kierrosaika Kerigolfissa on syksyisin yleensä noin 4,5 tuntia. 

Kerigolf sijaitsee vain 17 kilometriä Savonlinnan keskustasta, keskellä vetovoimaista matkailualuetta. Monipuolisten majoitus- ja oheispalveluiden ansiosta alue soveltuu loistavasti myös yritys- tai työhyvinvointitapahtumien kohteeksi. Kerigolfin kenttä on heinäkuussa todella suosittu ja tällöin pelit kannattaa varata etukäteen, näin syksyllä tiiaikoja on helpommin saatavilla.

Etsi luettavaa