Hyppää sisältöön

Kenttätesti: Benz oli tikissä, pelaaja ei

Nordcenterin uusi toimitusjohtaja saapuu Naantalista

Kenttätestaajamme kävi kokemassa Nordcenterin Benzin. Kenttä oli hyvässä syyskunnossa ja helppona kenttä soveltuu erinomaisesti syyskuntoiselle pelaajallekin.

Täydellisyyttä hipova syyskuun aamu. Auton mittari näyttää 14 astetta lämmintä, ja aurinko paistaa puolipilviseltä taivaalta. Ajomatkalla Nordcenteriin kertaan mielessäni edellistä visiittiä Suomi-golfin helmeen. Pelasin Nordcenterin Benz-kentän pari kuukautta sitten, ja siltä reissulta muistona on yksi kauden parhaista kierroksista. Muistiin piirtyivät myös kentän todella hienot puitteet.

Saapuminen kentälle noin 30 minuuttia enne tii-aikaa. Nordcenterissä green fee -pelaajat saavat käyttää rangea ilmaiseksi. Minun kohdallani se tarkoitti tällä kertaa noin kymmentä pallon sutaisua. Valitsimme tänään pelattavaksi Benz-kentän, joka Fream-kenttää helpompana sopii hyvin syysvireeseen, sillä aikaa on tullut vietettyä jo enemmän töissä kuin mailan varressa.

Kenttä oli todella hienossa kunnossa, kuten täällä aina. Väylät ovat hienossa kunnossa ja puikkelehtivat metsän keskellä.

Peli sujuu hyvään tahtiin, eikä kentällä ole ruuhkaa, mutta kahden hengen ryhmiä näkyy edessä sekä takana. Nordcenterin Benz on omasta mielestäni yksi Suomen parhaimmista kentistä. Olosuhteet ovat huippuluokkaa, ja kenttä ei ole liian vaikea. Tänne voi tulla pelaamaan silloinkin, kun peli on aivan parhaassa tikissä.

Griinit hyvässä syyskunnossa

Avauspaikoilta aukeaa usein hienot maisemat väylille, eikä sokkona tarvitse lyödä kertaakaan. Griinit eivät ole nopeudeltaan Kytäjän tasoa, mutta todella tasalaatuiset ja hyvässä kunnossa ottaen huomioon, että mennään jo pitkälle syyskuuta.

Nordcenterin 18. reikä on kirjoittajan suosikkiväyliä Suomessa.

Nordcenterin 18. reikä on kirjoittajan suosikkiväyliä Suomessa.

Tommi Saari

Kentän ehdoton helmi on päätösreikä, joka on hieman päälle 300 metriä pitkä par 4, jossa on iso vesieste ennen griiniä. Ehdottomasti yksi hienoimpia väyliä Suomessa. Tällainen väylä saa tosissaan yrittämään parastaan.

Nordcenteriin mennessä kannattaa varata hieman normaalia enemmän aikaa, koska keskuksesta löytyy todella hienon näköinen par 3 -kenttä, jossa voi esimerkiksi ratkoa lounaan tarjoajan ennen ”isoja” pelejä.

Kokonaisuutena ehdottomasti jatkoon!

TOMMI SAARI

 

Etsi luettavaa