Hyppää sisältöön

Kauppa on auki! Black Fridayna shoppaileminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin

Päätöksenteko suomalaisen golfin suurimmassa Black Fridayssa voi ajaa hulluuden partaalle

Black Friday on käynnissä! GoGolfin Black Friday on suomalaisen golfkierrosmyynnin ensimmäinen, suurin ja kaunein – myös tänä vuonna tuotteita on myynnissä lähes sata kappaletta. Ostosaikaa on sunnuntaihin kello 23.59.

Hyvät golfarit ja lajin ystävät, on jälleen se aika vuodesta. GoGolfin Black Friday -kauppa on auennut kello 9.00 ja ostoskoreja voi täyttää aina sunnuntaihin kello 23.59 saakka. Tarjouksia on jälleen lähes sata kappaletta, ja ne muodostuvat kenttien pelipaketeista ensi kesälle, majoituspaketeista ja ylipäänsä lähes kaikkeen golfiin liittyvästä. 

Vuosittain ykköstuote Black Fridayssa on ollut GoGolfin jäsenyys. Hole in one -vakuutuksella ja neljän lehden vuosikerralla varustettu jäsenyys myydään mustana perjantaina hintaan 19.00 € (OVH 29€). GoGolf -jäsenillä on jälleen tulevalla kaudella enemmän etuja kuin koskaan, joten se on jokaisen golfarin vakiotuote suomalaisessa golfissa. Ostamalla jäsenyyden nyt, pääset mukaan koko lehden vuosikertatilauksella! 

Tämän vuoden uutuuskenttänä Black Fridayssa on Lounais-Suomen legenda Aura Golf. Ruissalon helmi tarjoaa kaksi loistavaa pelipakettia. 59 euron hinnalla saa pelit kahdelle yhdelle maamme legendaarisimmista kentistä. Kolmekymppiä päälle ja kierroksen voi pelata golfautolla. 

Muita suosikkituotteita vuosittain ovat olleet muun muassa Tahkon diilit, joissa kolme greenfeeta lähtee yhteishintaan 99€, lisäksi Tahkolla on myös majoitus- ja pelipaketteja. Huippukentistä mukana ovat myös muun muassa Linna Golf, Nordcenter ja Hirsala. 

Viron paketit ovat aina menneet myös kuin kuumille kiville. Pärnu Bayssa saa kaksi green feeta hintaan 120 €, jonka lisäksi suosikilta löytyy myös majoituspaketteja. Virosta löytyy myös muita monipuolisia tarjouksia, jotka löytyvät Black Friday -shopista omasta kategoriasta. 

Kolme askelta onnellisempaan ja monipuolisempaan golfkauteen 2020

1. Lataa GoGolf App ilmaiseksi (App store/ sovelluskauppa)

2. Shoppaile golfia kaudeksi 2020 koko rahan edestä – se on kuin laittaisi rahaa pankkiin

3. Osta myös GoGolf -jäsenyys niin pääset jatkossakin käsiksi golfin parhaisiin etuihin ja teet takuuvarmasti hole in onen vuoden 2020 aikana

BLACK FRIDAY SHOP —>

Etsi luettavaa