Hyppää sisältöön

Katso videokooste: Kolmen kärki pienellä karkumatkalla Texasissa

Yllättäjä Harry Hall ei lannistunut, vaikka teki etuysillä kaksi perättäistä tuplaa.

Englantilaistulokas Harry Hall onnistui pitämään pintansa PGA Tourin Charles Schwab Challenge -kisassa, joka pelataan Colonial Country Clubilla Fort Worthissä.

25-vuotias englantilainen pelasi viime vuonna Korn Ferry Tourilla voittaen yhden kilpailun. Tänä vuonna PGA Tourilla lätsäpää on sijoittunut kaksi kertaa kymmenen parhaan joukkoon. Maailmanlistalla hän mahtuu nipinnapin 200 parhaan joukkoo. Voitto Texasissa olisi jättiyllätys.

Harry Hall jatkaa Charles Schwab Challengen kärjessä. KUVA: GETTY IMAGES

Torstaina tuloksen 62 tehnyt Hall oli lauantaina vaikeuksissa tehtyään kaksi perättäistä tuplaa rei’ille 6 ja 7. Hän ei kuitenkaan lannistunut, vaan kampesi itsenä takaysillä takaisin kärkeen tehtyään kaksi birdieä ja seitsemän paria.

”En koskaan lopeta taistelua. Jatkan aina yrittämistä. Kuten sanoin eilen, tämä peli tuo mukanaan uusia haasteita joka päivä ja minut on varustettu voittamaan ne. Uskon, että näytin sen tänään: olin kärsivällinen ja pysyin pelisuunnitelmassani”, Hall kertoi kierroksen jälkeen.

Hall jakaa johtopaikaa Adam Schenkin kanssa tuloksella -10. He ovat lyönnin edellä Harris Englishiä, joka on kärkikolmikosta kokenein. Maailmanlistalla sijalla 39 olevalla Englishillä on PGA Tourilta entuudestaan kolme voittoa, joten hän on ennakkosuosikki voittoa ajatellen.

Neljättä sijaa jakavat Justin Suh ja Argentiinan Emiliano Grillo ovat tuloksessa -6. Eroa kärkeen on siis jo neljä lyöntiä. Kuudetta sijaa jakavien joukossa on Norjan Viktor Hovland (-5), joka on parantanut tulostaan päivä päivältä.

Maailmanlistan ykkösenä oleva Scottie Scheffler jakaa kolmatta sijaa tuloksella -4. Hän lopetti kolmannen kierroksen kehnosti pelattuaan viisi viimeistä reikää kolme yli parin.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa