Hyppää sisältöön

Katso video: Will Wilcox otti ilon irti ässästään

Will Wilcox teki eilen holikan

Will Wilcoxin riemulla ei ollut rajaa, kun hän iski eilen hole-in-onen ikonisella reiällä. Tänään hän joutui kuitenkin maksamaan holikastaan veroa.

Myötätuuli ja matkaa noin 125 metriä. Will Wilcox teki oikean mailavalinnan ja iski ensimmäisellä reikään TPC Sawgrassin 17. reiällä, joka kuuluu maailman kuuluisimpien golfväylien joukkoon.

Yhdysvaltalainen otti kaiken ilon irti onnistumisestaan ja ilo tarttui myös pelikavereihin, jotka onnittelivat vilpittömästi Willcoxia ässästään.

Se oli eilen ja tänään Willcoxin peli ei ole oikein kulkenut. Kympiltä kierroksensa aloittanut Willcox teki etuysille neljä bogia ja vielä tuplan eiliselle juhlareiälleen. Lievä duffi ja avaus plumpsahti vesiesteeseen. Tänään lipunpaikka oli eilistä selvästi vaikeampi.

Kisan kärkimies Jason Day on juuri aloittanut kierroksensa, ja hänen ja muiden huippujen etenemistä voi seurata esimerkiksi PGA Tourin livescoringista.


Tiesitkö, että GoGolfin jäsenyyteen kuuluu tänä vuonna Fennian hole-in-one-vakuutus. Voit hankkia itsellesi jäsenyyden täältä.


 

Etsi luettavaa