Hyppää sisältöön

Katso video: Victor Dubuissonilla meni hermot

PGA Tourin ”Florida Swingillä” oli viikonloppuna vuorossa WGC Cadillac Championship, joka kokosi maailman parhaat mittelemään paremmuudesta. Ranskan Victor Dubuissonilta kilpailu ei sujunut odotusten mukaisesti ja sunnuntaina mies päästi patoutuneen kiukun ulos harvinaisen voimakkaasti.

Donal Trumpin omistama Trump National Doralin Blue Monster -kenttä ja olosuhteet olivat pitkään aikaan vaativammat kuin moneen vuoteen.

Voittotulos irtosi Adam Scottille yhteistuloksella -12 ja parin alle päätyineitä oli lopulta vain 22, vaikka paikalla oli maailman parhaat golfarit.

Victor Dubuissonin viikko ei sujunut hyvin ja lauantaina lunta tuli tupaan oikein kunnolla, kun ranskalainen rääpi kentän läpi 80 lyönnillä.

Lauantain pannukakuksi kääntynyt kierros näköjään kalvoi Dubuissonin mieltä vielä päätöspäivänäkin, sillä sunnuntaina kentällä nähtiin harvinaisen voimakas kiukkupurkaus.

Videolla nähdään, kuinka Dubuissonin pinna kiristyy ja ensimmäiseksi kyytiä saa pallo.

Tämän jälkeen Dubuisson piiskaa mailallaan bägiä epäonnistuneen lyönnin seuraamuksena.

Lopulta mies päätyy hakkaamaan mailalla itseään.

Toivotaan, että jo kertaalleen tällä kaudella Euroopan Tourilla voittaneen ranskalaisen seuraava viikko sujuu vähän valoisimmissa merkeissä.

Etsi luettavaa