Hyppää sisältöön

Katso video: Tämän parempaa aloitusta takaysille ei voisi toivoa

Rafa Cabrera Bellolla kävi joulu reiällä numero kymmenen.

Rafa Cabrera-Bello johtaa Hong Kong Openia avauspäivän jälkeen. Kierros sisälsi upean eaglen kymppireiälle.

Rafa Cabrera-Bello aloitti Eurooppa Tour -kautensa vakuuttavasti. Hän iski tauluun tuloksen -6 ja johtaa kilpailua lyönnillä. Espanjalainen selvitti kierroksensa ilman bogia.

Rafa aloitti molemmat ysit vahvasti. Hän teki ykkös- ja kolmosrei’ille hienot birdiet. Kymppireiälle, joka on 336 metriä pitkä par-nelonen, hän teki upean eaglen wedge-matkan päästä. Tässä video espanjalaisen upeasta suorituksesta

Cabrera-Bellon pahin uhkaaja on Sebástien Gros Ranskasta, joka pelasi niin ikään bogittoman kierroksen. Birdietä hän teki kuitenkin viisi ja on lyönnin päässä kärkimiehestä. Kolmatta sijaa tuloksella -4 jakaa peräti kymmenen pelaajaa.

Suomalaisittain kilpailu sai ikävän käänteen, kun Mikko Ilonen vetäytyi turnauksesta. Hän meni suorittamaan alkulämmittelyn, mutta ei lähtenyt unettomuuden ja vatsataudin heikentämänä kisaan mukaan.

”Päätin heikosta olosta huolimatta lähteä tekemään lämmittelyt ja testaamaan, toimiiko kroppa pelin edellyttämällä tavalla. Otettuani mailan käteen rangella tunsin, että ’neliveto’ tekemisestä puuttui. Ei ollut mahdollisuuksia lähteä kisaamaan”, Ilonen kertoi tiedotteessaan.

Seuraa kisaa Viasat Urheilusta ja Viaplayltä.

 

 

Etsi luettavaa