Hyppää sisältöön

Katso video: Tältä näyttää, kun kuusivuotias tekee holarin

Tästä holaritekijän loppuasennosta kannattaa ottaa mallia.

Jotkut pelaavat golfia vuosikymmeniä ilman, että onnistuu tekemään hole-in-onen. Toiset onnistuvat siinä kuusivuotiaana, kuten alla näkyvällä videolla voi todeta.

Video nuoren miehen holarista lähti leviämään internetissä kuin virus sen jälkeen, kun video ässästä päätyi influensseri Bob Meneryn ”haltuun”.

Menery, jonka erityisosaamista on hassujen selostuksen dubbaaminen urheilupätkien päälle, jakoi videon omassa Instagramissaan, jossa hänellä on 2,2 miljoonaa seuraajaa, karvan verran enemmän kuin Tiger Woodsilta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Congrats To this 6 year old kid on his first hole in one. I often get random videos from followers displaying horrific god awful behavior. However, once in a while you come across a gem! Well done buddy! Tag who was in the group when you got your first hole in one!

Henkilön Bob Menery (@bobmenery) jakama julkaisu Tammi 25, 2020 kello 3.46 PST

Vaikka videolla näyttää, että sen pääosan esittäjä olisi lyönyt ensin lähes hudin, ei näin ole asian laita. Maila nimittäin hipaisee palloa harjoituslyönnin aikana, minkä seurauksena pallo putoaa tiin päältä.

Tällaisessa tapauksessa pallon voi nostaa takaisin tiille rangaistuksetta.

Vaikka kuusivuotiaan tekemän ässän voisi kuvitella olevan ainutlaatuinen temppu, sillä ei yllä kuitenkaan vielä Guinnessin ennätysten kirjaan.

Se nimittäin tunnustaa maailman nuorimmaksi holarin tekijäksi Cristopher Carpenterin, joka teki holarin neljän vuoden ja 195 päivän ikäisenä.

Etsi luettavaa