Hyppää sisältöön

Katso video: Paul Waring loksautti suut auki selostamossa – chippi draiverilla kupin viereen

Paul Waring tarttui torstaina kekseliäästi draiveriin viheriön vieressä.

Paul Waring osoitti taitoa ja mielikuvitusta tekemällä draiverilla up and downin viheriön kantista. Kameramies puolestaan hauskuutti televisiokatsojia kaatumalla kesken suoran pelaajahaastattelun.

Englantilainen Paul Waringin kaivoi parhaillaan käynnissä olevassa Scottish Championshipissä takataskustaan lyönnin, jota harvemmin – jos koskaan – näkee kilpagolfissa.

Ei ole tavatonta, että pelaaja valitsee tietyissä paikoissa chippiin hybridin tai puukolmosen, mutta Waring tarttui torstaina viheriön vieressä draiveriin.

Televisiokuvan perusteella ei pysty tarkkaan tulkitsemaan pallon makuuta, mutta näytti siltä, että Waring päätyi valitsemaan draiverin, koska pallo makasi pienessä ylärinteesessä karheikossa.

Hän napautti palloa alaspäin, ja pallo ponnahti nopeasti ylös päin, pomppi viheriön edessä pari kertaa ja rullasi lähelle reikää, josta Waring upotti parin kuppiin.

”Tämä on sellainen lyönti, jota hän harjoittelee tuntikaupalla kotona voidakseen napata draiverin bägistään ja nakata pallon ihan reiän viereen”, miesselostaja naureskeli.

”Mikä lyönti”, naisselostaja hehkutti.

”Tuo näytti ihan sellaista karanteeni aikana harjoitetulta lyönniltä, kun viettää aikaa kuukausikaupalla kotona tekemättä mitään”, miespuolinen kollega arveli. ”Hän olisi voinut valita sand wedgen tai rautaviitosen. Upeaa mielikuvituksen käyttöä”, miesselostaja jatkoi.

Waring mahtuu 11 reiän jälkeen kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon tuloksella -4. Kisaa johtaa Espanjan Adrian Otaegui, joka pelasi koleassa säässä huipputuloksen 62 (-10).

Waring ei ollut ainoa, joka hauskuutti tv-yleisöä suorassa lähetyksessä. Marc Warrenin pelaajahaastattelussa sattui nimittäin kommellus, kun kameramies kaatui kesken kuvauksen.

Hänen kunniakseen on kuitenkin sanottava, että kuva pysyi koko kaatumisen ajan kohteessa, mutta siitä huolimatta toimittaja laittoi haastattelun poikki.

Suomalaisista kisassa on mukana Janne Kaske, joka epäonnistui avauskierroksella pelaten tuloksen +6.

Hän menetti mahdollisuutensa jo alussa. Tuplapar kahdeksikolla kisan aloittanut Kaske teki neljännelle reiälleen triplan, jonka jälkeen kymppireiältä kierroksen aloittanut suomalainen oli kierrostaan jo kuusi yli parin.

Kun takaysille tuli vielä yksi tripla, ei yhteensä kuudesta birdiestä ollut paljon lohtua.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Golf -kanavalta

Etsi luettavaa