Hyppää sisältöön

Katso video: Näin lyö palloa satavuotias teräsmummo 30 vuoden golfkokemuksella

Susan Hosang valloitti esiintymisellään koko golfaavan maailman.

KLM Openissa ammattilaiset haastanut Susan Hosang on elävä todiste siitä, että golf tekee hyvää terveydelle!

Tänään käynnistyneessä KLM Openissa nähdään tuttaan tapaan beat the pro -väylä, jossa amatöörit pääsevät haastamaan kolme ryhmässä pelaavaa ammattilaista varsinaisen kilpailun aikana. Palkintona onnistumisesta on vapaavalintaiset lennot Euroopassa.

Avauskierroksella amatöörihaastajien ikähaarukka oli melkoinen, sillä mukana oli paljon junioreja, muun muassa kisaan osallistuvan Martin Lafeerben poika. Toista päätä edusti Susan Hosang, 100 vuotta.

Hoosang kohtasi haastereiällä tähtitrion, johon kuuluivat Matt Wallace, Thomas Pieters ja Patrick Reed. Ja aika vaikea on tuollaista porukkaa peitota, vaikka Hosang aloittikin golfin harrastamisen jo ennen kuin yksikään triosta oli edes syntynyt. 

Tosin mikään nuori neito ei Hosang tuolloinkaan ollut, sillä hän tarttui golfmailoihin ensimmäisen kerran vasta 70-vuotiaana.

Golf on tehnyt kuitenkin hänelle selvästikin hyvää, sillä kun Hosang löi palloa ja eteni kentällä juoksuaskeliakin ottaen, ei millään olisi voinut uskoa hänen ikäänsä todeksi.

”Hän on paremmassa kunnossa kuin sinä ja minä”, myös selostajat arvelivat.

Ja tältä näyttää Hosangin svingi hidastettuna.

Teräsmummon svingissä on paljon hyviä elementtejä ja hänen esiintymisensä tänään televisiossa oli erittäin hyvää mainosta golfille!

Etsi luettavaa