Hyppää sisältöön

Katso video: Korhonen lopetti upeaan eagleen – jakaa toista sijaa

Mikko Korhonen pelasi tänään huipputuloksen Tshwane Openissa.

Mikko Korhonen jatkoi loistavia otteitaan myös takaysillä. Hän jakaa aamupäivän jälkeen upeasti toista sijaa.

Upea eagle viimeiselle reiällä kruunasi Mikko Korhosen päivän Etelä-Afrikassa pelattavassa Tshwane Openissa. Mies pelasi huipputuloksen, vaikka takana oli vain muutaman tunnin yöunet.

”Yöunet jäivät aika vähiin, klo 4.30 oli herätys, ja yhden maissa katselin vielä kelloa. Se on semmoista välillä”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Reiältä numero 10 päivänsä aloittanut Korhonen pelasi etuysin viisi alle parin, kun takaysi painui pakkaselle kolmen lyönnin verran, Korhosen päivän tulokseksi tuli upea 64 (-7). Hän on nyt yhteistuloksessa -10 (64-68), mikä riittää tässä vaiheessa päivää hienosti toiseen sijaan.

”Se oli kiva kierros! Ensimmäisen puoliskon löin tosi hyvin ja napautin pari norsuputtiakin sisään. Takalenkillä lyöminen vähän sakkasi ja jäin lähestymisissä aika kauas reiästä”, Korhonen kertoi.

Korhosen eagle tulisi siis reiälle numero yhdeksän, joka on noin 500 metriä pitkä par 5. Eilen Korhonen teki reiälle birdien, joten se on sujunut häneltä erinomaisesti. 

Tässä Korhosen upea rautalähestyminen lipun viereen:

Korhonen on täten kisassa samassa vauhdissa kuin viime vuonna, jolloin hän sijoittui kisassa toiseksi.

Kärkimies Felipe Aguilariin Korhosella on matkaa lyönti, ja tässä vaiheessa hän jakaa toista sijaa Etelä-Afrikan Georg Goetzeen kanssa.

Kisan toinen suomalainen Tapio Pulkkanen on juuri lähtenyt liikkeelle. Hänen kierroksensa etenemistä voi seurata muun muassa European Tourin tulospalvelusta.

European Tourin kilpailut näyttää suorana Viasat ja Viaplay

GoExpon yhteydessä järjestettävät Golfmessut järjestetään tänä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa. Tutustu GoGolfin yhteistyökenttien messutarjouksiin täällä.

 

Etsi luettavaa