Katso video: Jack Nicklausin 15-vuotias pojanpoika teki häikäisevän holarin par 3 -kisassa

Riemulla ei ollut rajaa

Masters Tournamentin par 3 -kisassa nähtiin hole-in-one. Ei kuitenkaan kilpailijan vaan caddien tekemänä.

Masters Tournamentissa on tapana, että par 3 -kilpailussa pelaajat voivat antaa caddiensa avata yhdeksännellä reiällä.

Jack Nicklaus oli kysynyt aiemmin pojanpojaltaan Gary Nicklaus Jr:ltä, haluaisiko tämä kokeilla tuolloin lyömistä, johon tämä oli vastannut myöntävästä.

”Teet sitten hole-in-onen”, isoisä oli kehoittanut.

Näin todella tapahtui. Caddie löi mahtavan lyönnin juuri oikeaan paikkaan, josta alakierre vieritti pallon hissukseen kohti reikää.

Lyöjällä ja katsojilla hänen ympärillään oli aikaa ihailla pitkään mahtavaa suoritusta. Kun pallon lähes viimeisillä voimillaan pyörähti sisään, koko ryhmä tiiauspaikalla ja runsaslukuinen yleisö puheksi valtavaan riemuun..

Gary Nicklaus Jr:n lyönnistä ja maneereista päätellen, poika ei ollut ensimmäistä kertaa golfmaila kädessään. Hänen isänsä Gary Nicklaus on myös entinen golfammattilainen.

Hän on melkoinen monilahjakkuus, joka golfin lisäksi taitaa myös musiikin. 15-vuotias soittaa pianoa ja kitaraa ja kirjoittaa jo omia kappaleitaan.

Par 3 -kilpailun voitti Nicklausien kanssa samassa ryhmässä pelannut Tom Watson tuloksella -6. Samalla 68-vuotiaasta Watsonista tuli par 3 -kisan kaikkien aikojen iäkkäin voittaja.

Ryhmän muillakin jäsenillä peli kulki, sillä Jack Nicklaus, 78, pelasi tuloksen -4 ja sijoittui jaetulle neljännelle sijalle ja Gary Player, 82, oli upeasti kymmenes (-2).