Katso video huippuhetkistä: Tiger Woods puttasi reilun 26 metrisen sisään, mutta siihen ilonaiheet jäävätkin – Hattonin hyvä vire jatkui Zozo Championshipissä

Tiger Woodsin peli ei kulkenut torstaina Sherwoodin kentällä.

Zozo Championship alkoi eilen Yhdysvalloissa Sherwoodin kentällä. Voittoa puolustava Tiger Woods ei varmastikaan ole tyytyväinen ensimmäisen kierroksen tulokseensa.

PGA Tour alkoi eilen illalla Suomen aikaan. Ennen kilpailua katseet olivat kääntyneet Tiger Woodsiin, joka puolustaa kilpailun voittoa ja jolle Sherwoodin kenttä on ennestään tuttu.

Woods ei kuitenkaan saanut peliä rullaamaan ja pelasi ensimmäisellä kierroksella 4 yli parin, jolla pääsee kilpailussa jaetulle 75. sijalle.

Sebastián Muñoz puolestaan aloitti kilpailun vahvimmin, vaikka kierros alkoi bogilla ja takaysillä tuli vielä tupla. Niistä huolimatta 27-vuotias kolumbialainen pelasi 18 reikää kahdeksan alle parin tehtyään kaksi eagleä ja kahdeksan birdieä. Eagleistä toinen tuli par 4 -reiällä.

Muñoz voitti viime vuonna uransa ensimmäisen PGA Tourin -kilpailun ja hakee nyt toista voittoa vyölleen.

Muñozin johto on yksi lyönti. Toista sijaa jakavat Tyrrell Hatton ja Justin Thomas tuloksella seitsemän alle parin.

Hattonin hurjalle vireelle ei näy loppua. Parin viikon takaisen hupparikohun ja voiton jälkeen 29-vuotias englantilainen jatkoi huippuesityksiä. Viime viikonloppuna Hatton sijoittui CJ Cupissa kolmanneksi.

Maailmanlistan kolmonen Justin Thomas pelasi etuysin pariin parilla bogeylla ja birdiellä, mutta heräsi kilpailuun takysillä selvittämällä sen vain 29 lyönnillä eli seitsemän alle parin.

Gary Woodland joutui jättämään kilpailun kesken seitsemän pelatun reiän jälkeen selkävaivojen takia. Woodland aloitti vahvasti kilpailun ja oli tässä vaiheessa kolme alle parin tuloksessa.

Alla video ensimmäisen kierroksen huippuhetkistä.

Zozo Championshipi oli alunperin tarkoitus pelata Japanissa, mutta koronaepidemian takia se siirrettiin Kaliforniaan.