Hyppää sisältöön

Katso video: Huippugolfari pelasti hukkumaisillaan olleen linnunpoikasen hengen

Tässä tilanteessa Greg Owen katsoi parhaakseen pitää vaatteen yllään.

Yleensä huippugolfarit riisuvat vaatteensa vesiesteen reunalla säästääkseen lyönnin. Nyt Greg Owen teki saman pelastaakseen linnunpoikasen hengen.

Sanotaan, että golfarin pitäisi puristaa mailaa niin hiljaa, kuin pitäisi kädessään linnunpoikasta. Ohjeen hyvyydestä voidaan olla montaa mieltä, mutta englantilainen Greg Owen kokeili ”grippiään” tällä viikolla ihan oikean linnun kanssa.

Owen pelasi TPC Sawgrassilla The Players Championshipin harjoituskierrosta, kun hän näki vesiesteessä räpiköineen linnunpoikasen. Owen ei empinyt, vaan riisui itsensä alushoususilleen, kahlasi lampeen, kahlasi ja kävi pelastamassa luontokappaleen hengen.

Albatrossin arvoinen suoritus, vaikka kyseessä olikin tarkalleen ottaen sinitöyhtönärhi, joka on Pohjois-Amerikassa elävä varpuslintu.

Avauskierroksen jälkeen Greg Owen jakaa The Players Championshipissä 33. sijaa. Hän pelasi tuloksen kolme alle parin. 44-vuotiaalla Owenilla on uraltaan yksi voitto Euroopan Tourilta. Vuodesta 2005 lähtien hän on pelannut Yhdysvalloissa, pääasiassa PGA Tourilla.

Etsi luettavaa