Hyppää sisältöön

Katso video: Gary Player, 84, löi ällikällä – hyppäsi voltin veteen

Gary Player on varsinainen teräsvaari.

Kun ikää on yli 80 vuotta ja pystyy tekemään voltin, voi sanoa, että on ikäisekseen hyvässä kunnossa.

Gary Player, 84, tekee lihaskuntoharjoituksia neljästä viiteen päivään viikossa, ja vielä viisi vuotta sitten hänen sanotaan tehneen peräti tuhat vatsalihasliikettä per päivä.

Ikäisekseen eteläafrikkalaisella on myös erinomainen kehonhallinta. Tämä ilmenee hänen viime viikolla sosiaalisessa mediassa julkaisemmallaan videolla, jossa yhdeksänkertainen major-voittaja heittää etuperin voltin veteen yhden metrin ponnahduslaudalta.

”Nyt kun olympialaiset on peruttu, luulen, että voin laittaa myöhäisen ilmoittautumisen sisään miesten uimahyppyihin”, Player veisteli.

Player on aikaisemminkin säväyttänyt uimahyppytaidoillaan. Kolme vuotta sitten hän hyppäsi kiikkerästä veneestä takaperin voltin. Tuolloin kyseessä oli ilmeisesti hänen lastenlastensa asettamasta haasteesta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

‪Age is just a number & we are only as old as those surrounding you #grandchildrenschallenge #playerfamily‬

Henkilön GARY PLAYER (@gary.player) jakama julkaisu Heinä 16, 2017 kello 4.15 PDT

Gary Playerin osoittaa esimerkillään, että lihaskunnosta ja kehonhallinnasta kannattaa pitää hyvää huolta. Jumppaaminen kehittää myös golfharrastusta.

Esimerkiksi vuonna 2015 tuolloin 80-vuotias Gary Player kertoi pelanneessa alle oman ikäisen siihen asti kauden jokaisella kierroksella.

Etsi luettavaa