Hyppää sisältöön

Katso opetusvideo: Näin ulos bunkkerista, kun pallo eguna hiekassa

Meneekö sormi suuhun

Onko uponnut pallo bunkkerissa tekemätön paikka sinulle? Siinä tapauksessa katso tämä Peter Erofejeffin opetusvideo. Videolla hän esittelee ratkaisut kahteen erilaiseen tilanteeseen, kun pallo on hautautunut hiekan sisään.

1. Kun pallo on ylärinteessä, asetu alkuasennossa rinnettä vastaan ja vedä maila rekyylimäisesti välittömästi takaisin osuman jälkeen. Näin hiekka ohjautuu ylöspäin, jolloin pallo nousee korkealle ilmaan, vaikka onkin ”eguna”.

2. Kun pallo makaa bunkkerissa tasaisessa kohdassa syvällä hiekan sisällä ja palloa pitää kuljettaa jonkin matkaa ilmassa, sulje jyrkästi mailan lapa. Lavan sulkemisella pelaat pois hiekkamailan pohjan bouncen vaikutuksen, jolloin maila kaivautuu hiekkaan ja saat pallon nousemaan ylös bunkkerista.

Katso videolta Patun vinkit bunkkeriin uponneen pallon pelaamiseksi.

 


FIM tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita sijoitus- ja varainhoitopalveluja yksityisasiakkaille ja instituutioille, joiden sijoitettava varallisuus on yli 100 000 euroa. Varaa aika tapaamiseen yksityispankkiirille, ja käydään yhdessä läpi, millaisia tarpeita ja tavoitteita sinulla on sijoitusasioissa.

Varaa tästä aika tapaamiseen.


 

Etsi luettavaa