Hyppää sisältöön

Kaskella vahva nousu 500 000 dollarin kisassa

Janne Kaske pelaa uransa parasta kautta.

Huippukierros nosti Janne Kasken kolkuttelemaan kympin sakkia Taiwanissa pelattavassa Asian Tourin kisassa.

Janne Kaske nousi jyrkästi tulosluettelossa kolmannella kierroksella Asian Touriin kuuluvassa Yeangder Tournament Players Championship -kisassa. Kaske pelasi tänään tuloksen 66 (-6) nousten yhteistulokseen -8. Se riittää tässä vaiheessa jaettuun 12. sijaan.

Seitsemänteen sijaan Kaskella on kaksi lyöntiä matkaa,  mutta kärkeen eroa on kahdeksan lyöntiä. Kaske pelasi tänään molemmat ysit kolme alle parin tehtyään neljä birdieä ja yhden bogin sekä etu- että takaysille.

”Tänään oli loistava päivä, cutin rajoilta nousu top 10:n kannoille. Sain alussa pari hyvää puttia sisään ja takaysillä kolme tap in -birkkua. Toivottavasti huomenna putoilee myös, greenit täällä on aika epätasaiset, joten vähän onneakin tarvitaan”, Kaske viestitteli Taiwanista.

Kisan kärjessä on Lin Wen-tang, joka vastasi tänään päivän parhaasta kierrostuloksesta: 65 lyöntiä.

Kaske on kiertueen rankingissa upeasti 13. sijalla tienattuaan yhteensä hieman yli 110 000 Yhdysvaltain dollaria. Heikolla kategorialla pelaava Kaskella on tosin takanaan vasta kuusi kilpailua. Kaske tienasi käytännössä koko potin yhdessä kilpailussa sijoituttuaan GS Caltex Maekyung Openissa toiseksi.

Kilpailu on yksi kiertueen suurimmista, joten onnistuminen Koreassa tuli oikeaan paikkaan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa