Hyppää sisältöön

Kaske säväytti rahakkaan kilpailun karsinnoissa

Janne Kaskella ei ollut tänään paras päivänsä.

Janne Kaske oli kovassa vireessä maanantaina Thaimaassa voitettuaan Singha SAT Championshipin karsinnat häikäisevällä 64 lyönnin kierroksella.

Janne Kaske teki huimaa tulosta Thaimaan PGA Tourin Singha SAT Championshipin karsinnoissa. Kaske voitti karsinnan ylivoimaisesti pelattuaan kierroksen 64 lyönnillä. Kaske lopetti kierroksensa viiteen perättäiseen birdieen. Torstaina käynnistyvä kilpailu on sangen rahakas Thaimaan-kiertueen mittakaavassa, sillä jaossa on peräti 132 500 euroa.

Kaskella oli tälle kaudella kortti Aasian Tourille, mutta hänen kategoriansa riitti vain noin kymmeneen kilpailuun. Kun hän ei onnistunut tienaamaan niissä riittävästi rahaa varmistaakseen paikkansa kiertueella tai edes kiertueen finaalikarsinnassa, Kaske päätti pelata loppukaudella Asian Development Touria, koska se oli helpompi reitti päästä karsintafinaaliin.

Kaske on ADT:n rankingissa 44:ntenä, kun 30 parasta saa paikan Asian Tourin karsintafinaalissa. Kilpailuja on jäljellä enää yksi, joka pelataan jouluna Thaimaassa.

Juttua korjattu, ADT:n kisoja käymättä enää yksi.

Etsi luettavaa