Kaske kauden parhaaseen Aasiassa

Janne Kaskella ei ollut tänään paras päivänsä.

Janne Kaske sijoittui 12:nneksi Indonesiassa pelatussa Aasian Tourin kisassa.

Ilman kolmannen kierroksen epäonnistumista Janne Kaske olisi taistellut voitosta Indonesian Openissa. Kasken yhteistulos kymmenen alle parin (68-67-75-68) riitti kahdenteentoista sijaan.

Kilpailun voitti Intian Gaganjeet Bhullar kuusi lyöntiä paremmalla tuloksella (71-65-68-68).

Kisan palkintopotti oli 300 000 Yhdysvaltain dollaria. Janne Kasken osuus palkintorahoista oli 4 700 taalaa. Porvoosta kotoisin olevan Kasken paras sijoittui Aasian Tourilla on viides sija viime vuoden toukokuulta.

Täksi kaudeksi Kaske sai kortin maanosan ykköskiertueelle karsintojen kautta. Hän on päässyt kategoriallaan mukaan yhdeksään kilpailuun ja päässyt cutista läpi neljä kertaa.

Palkintorahaa hän on tienannut yhteensä 14 100 dollaria. Rahalistalla hän on sijalla 125, kun kautta on vielä muutama kisa. Niistä Kasken kategorialla olisi asiaa tosin enää vain yhteen eli Intiassa pelattavaan Panasonic Openiin, mutta sen Kaske jättää väliin ja keskittyy Asian Development Tourin kisoihin.

ADT:llä Kaske on rankingissa 51:ntenä ja kisoja jäljellä on vielä kolme.