Hyppää sisältöön

Karmea alku kaudelle – Wikström teki päivän 11. reiälle tuloksen 11

Ursula Wikström teki päivän 11. reiälleen tuloksen 11. KUVA: MARK RUNNACLES / LET

Noora Komulainen ja Sanna Nuutinen aloittivat suomalaista parhaiten tänään Keniassa startanneen LET-kauden. Ursula Wikströmin kisa oli käytännössä ohi päivän 11. reiän jälkeen.

Ladies European Tour -kausi on käynnistynyt tänään Keniassa, jossa pelataan Magical Kenya Ladies Open. Suomesta kisassa on mukana viisi pelaajaa, jotka Niina Liiasta lukuunottamatta ovat jo pelanneet kierroksensa loppuun.

Parhaiten avauskierroksen Vipingo Ridgen kentällä selvittivät Noora Komulainen ja Sanna Nuutinen, jotka pelasivat kierroksen yhden yli parin. Se riittää hienosti jaettuun 16. sijaan, kun ainoastaan 15 pelaajaa selvitti kierroksen pariin tai sitä paremmin. Lyönnin heikomman tuloksen pelannut Tiia Koivisto jakaa 25:ttä sijaa.

Liias, joka on ehtinyt pelata 11 reikää, on tuloksessa kahdeksan yli parin.

Epäonnen numero 11

Valitettavan heikon alun uudelle kaudelle sai Ursula Wikström. Kymppireiältä startannut konkari pelasi kakkosreiän eli päivän 11:n reiän kuusi yli parin. Par 5 -reiällä se tarkoitti tulosta 11.

Vaikka Wikström teki kolme birdieä, epäonnisen 11:n lisäksi tulleet kaksi bogia ja kolme tuplaa nostivat tuloksen sen verran, että Wikström jakaa kolmanneksi viimeistä sijaa 96 pelaajan joukossa. Kierrostulokseksi muodostui 84 eli +11.

Wikström on pelannut loistavasti kaksi edellistä kautta. Viime vuonna hän sijoittui rankingissa 20:nneksi ja toissa vuonna hän oli 17:s, joten näin hankalaa alkua kaudelle tuskin kukaan osasi odottaa.

Kilpailua johtaa avauskierroksen jälkeen Intian Aditi Ashok tuloksella kuusi alle parin. Ashokin kaula toisena olevaan seitsemän pelaajan joukkoon on peräti neljä lyöntiä.

TULOSPALVELUT

DP World TOUR

Qatar Masters
Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

LPGA

Maybank Championship
Matilda Castren

LADIES EUROPEAN TOUR

Aramco Team Series, Riyadh
Noora Komulainen, Tiia Koivisto ja Ursula Wikström

AMATÖÖRIGOLF

Naisten joukkue-MM-kilpailut (Espirito Santo Trophy)
Katri Bakker, Henni Mustonen ja Emilia Väistö

LETAS

Santander Golf Tour, Zarazoga
Emily Penttilä, Tiia Teiniketo ja Emilia Tukiainen

AMATÖÖRIGOLF

European Men’s Club Trophy
Espoo Ringside Golf (Tommy Gulin, Joonas Hinkkanen ja Jussi Sahravuo)

AMATÖÖRIGOLF

Spanish International Ladies’ Stroke Play Championship
Anna Backman, Ada Huhtala, Oona Kuronen, Sandra Palin ja Adeliina Virtanen





Etsi luettavaa