Hyppää sisältöön

Karmea alku kaudelle – Wikström teki päivän 11. reiälle tuloksen 11

Ursula Wikström teki päivän 11. reiälleen tuloksen 11. KUVA: MARK RUNNACLES / LET

Noora Komulainen ja Sanna Nuutinen aloittivat suomalaista parhaiten tänään Keniassa startanneen LET-kauden. Ursula Wikströmin kisa oli käytännössä ohi päivän 11. reiän jälkeen.

Ladies European Tour -kausi on käynnistynyt tänään Keniassa, jossa pelataan Magical Kenya Ladies Open. Suomesta kisassa on mukana viisi pelaajaa, jotka Niina Liiasta lukuunottamatta ovat jo pelanneet kierroksensa loppuun.

Parhaiten avauskierroksen Vipingo Ridgen kentällä selvittivät Noora Komulainen ja Sanna Nuutinen, jotka pelasivat kierroksen yhden yli parin. Se riittää hienosti jaettuun 16. sijaan, kun ainoastaan 15 pelaajaa selvitti kierroksen pariin tai sitä paremmin. Lyönnin heikomman tuloksen pelannut Tiia Koivisto jakaa 25:ttä sijaa.

Liias, joka on ehtinyt pelata 11 reikää, on tuloksessa kahdeksan yli parin.

Epäonnen numero 11

Valitettavan heikon alun uudelle kaudelle sai Ursula Wikström. Kymppireiältä startannut konkari pelasi kakkosreiän eli päivän 11:n reiän kuusi yli parin. Par 5 -reiällä se tarkoitti tulosta 11.

Vaikka Wikström teki kolme birdieä, epäonnisen 11:n lisäksi tulleet kaksi bogia ja kolme tuplaa nostivat tuloksen sen verran, että Wikström jakaa kolmanneksi viimeistä sijaa 96 pelaajan joukossa. Kierrostulokseksi muodostui 84 eli +11.

Wikström on pelannut loistavasti kaksi edellistä kautta. Viime vuonna hän sijoittui rankingissa 20:nneksi ja toissa vuonna hän oli 17:s, joten näin hankalaa alkua kaudelle tuskin kukaan osasi odottaa.

Kilpailua johtaa avauskierroksen jälkeen Intian Aditi Ashok tuloksella kuusi alle parin. Ashokin kaula toisena olevaan seitsemän pelaajan joukkoon on peräti neljä lyöntiä.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

LAdies European TOur

Aramco Team Series, Singapore
Tiia Koivisto, Ursula Wikström

DP WORLD TOUR

SDC Championship
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

ASIAN TOUR

DGC Open

LIV GOLF

LIV Golf, Tucson

PRO GOLF TOUR

Red Sea Egyptian Classic
Lassi Burman, Alex Hietala, Matias Rantala

PGA TOUR LATINoAMERICA

Termas De Rio Hondo Invitational
Toni Hakula

PGA Tour CHAMPIONS

Hoag Classic

Etsi luettavaa