Hyppää sisältöön

Karanteenissa olleet Gagli ja Molinari pääsevät sittenkin kisaan – pelaavat iltapäivällä kahdestaan

Edoardo Molinarilla ja Lorenzo Gaglilla oli hymy herkässä

Lorenzo Gaglin koronavirusepäily osoittautui aiheettomaksi.

Lorenzo Gaglin koronavirus epäily osoittautui aiheettomaksi ja mies pääsee sittenkin mukaan Oman Openiin aivan kuten hänen kämppäkaverinsa Edoardo Molinari.

Italialaiset eristettiin eilen Omanin terveysviranomaisten toimesta sen jälkeen kun Gaglilla oli ollut flunssaoireita ja hänet testattiin koronaviruksen varalta.

Tänään siis paljastui, että epäily oli aiheeton. Gagli ilmeisesti kärsi normaalista flunssasta.

Tilanne ratkaistaan siten, että kaksikko starttasi kisaan klo 13.30 paikallista aikaa. Kaksikko on aloittanut kisan kohtuullisesti. Gagli on seitsemän reiän jälkeen yhden alle parin ja Molinari parissa.

Kaksikko ehti esittää tilanteesta tympeitä lausuntoja. Molinari esimerkiksi valittelit twitterissä hotellikuolemaa ja toivoi tilanteen ratkeavan mahdollisimman nopeasti.

Gagli puolestaan harmitteli karanteenista johtuvia taloudellisia menetyksiä. Alunperin kaksikon piti olla eristyksissä ensi viikon keskiviikkoon saakka, jolloin heiltä olisi jäänyt väliin myös Qatarin kisa.

Suomalaisista parhaiten kisan on aloittanut Kalle Samooja, joka on 12 reiän jälkeen parissa ja jakaa 50. sijaa. Mikko Korhosen ja Sami Välimäen tulos on +1. Korhonen on jo kierroksensa päättänyt ja Välimäki on pelannut 13 reikää.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa