Hyppää sisältöön

Kalle Samooja: ”Toivottavasti joku meistä nostaa kannua huomenna”

Kalle Samooja iloitsi lauantaina myös Mikko Korhosen ja Sami Välimäen huikeasta pelistä.

Kalle Samooja lähtee huomenna kolmen lyönnin takamatkalta metsästämään uransa ensimmäistä voittoa. Turkulainen iloitsi myös suomalaisten kokonaispanoksesta.

Eilisellä kierroksella hurjastellut Kalle Samooja ei saanut lauantaina tehoja irti samaan malliin Omanissa pelattavassa kilpailussa. Kahden birdien ja yhden tuplabogin kierros pitivät Samoojan tuloksessa -8. Sijoitus on 11:s ja matkaa kärkeen kolme lyöntiä.

”En päässyt oikein samanlaiseen lentoon tänään kuin eilen. Vähän tuollainen puolustusvoitto, näin voisi sanoa”, Samooja kommentoi tiedotteessa.

Samoojan mukaan vaivana olivat välimatkat.

”Sitten piti valita se turvallisempi, eikä tullut kevyillä vedoilla osuttua lähelle. Jostain syystä puttikaan ei tänään yltänyt reikään asti”, hän ruoti.

Kärkeen on kuitenkin vain kolme lyöntiä. Tilanne on suomalaisittain kutkuttava, sillä Mikko Korhonen ja Sami Välimäki kuuluvat kuuden pelaajan joukkoon, jotka jakavat kärkipaikkaa tuloksella -11.

”Hienoa nähdä, että parivaljakko Korhonen-Välimäki painoi hienot kiekat tänään. Toivotaan, että joku meistä nostaa kannua huomenna.”

Korhonen pelasi tänään tuloksen 65 ja Välimäki pisti vielä lyönnillä paremmaksi: 64. He vastasivat lauantain parhaista tuloksista.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa