Hyppää sisältöön

Kalle Samooja toisena Keniassa

Kalle Samooja taistelee finaalissa neljän muun suomalaisen tavoin paikasta European Tourille

Kalle Samooja lähtee viikonlopun kierroksille toiselta sijalta Kenian Challenge Tour -kisaa. Samooja on yhteistuloksessa 11 alle parin, kun kärkimies Adrien Saddler on lyönnin häntä edellä.

Kalle Samooja kiersi nairobilaiskentän tänään tulokseen 66 eli lyönnin heikommin kuin eilen. Hän piti pitkään kisan kärkisijaa, mutta huikeassa vedossa ollut Ranskan Adrien Saddler kiilasi hänen ohitseen.

Saddler pelasi tänään kierrostuloksen 62 (-9) tehtyään seitsemän birdietä ja yhden eaglen.

Samoojalla on mahdollisuus saalistaa Keniassa kovia päänahkoja, sillä kilpailussa on mukana sellaisia vanhoja European Tour -jyriä kuten Oliver Wilson, Rhys Davies ja Mikael Lundberg.

Tässä Samoojan videohaastattelu:

 

Hyvissä asemissa on myös Team GoGolfin Oliver Lindell, joka on pelannut päivän toistaiseksi parhaan kierroksen: 65 lyöntiä.

Eilisen heikosti sujuneet avauskierroksen jälkeen Lindell oli kaukana cut-rajan toisella puolella, mutta nousi nyt kisassa kolkuttelemaan 20 sakkia. Hänen yhteistuloksensa on -4.

Lindell onnistui tänään erityisesti lähestymisissään, jotka eilen olivat hakusessa. Upein saavutus oli tietenkin Lindellin tekemän hole-in-one 13. reiällä (Lindellin päivän neljäs). Holikkapalkinnoksi Lindell sai Ford Ranger Wildtrak -lava-auton.

Kisan kolmas suomalainen Jaakko Mäkitalo karsiutui viikonlopun kierroksilta.

Etsi luettavaa