Hyppää sisältöön

Kalle Samooja: ”Tänään oli mies huomattavasti paremmalla jalalla liikkeellä”

Kalle lentää Sveitsissä

Kalle Samooja sai käännettyä kurssin päätöspäivänä. Nousua tulossa eiliseen verrattuna kymmenisen sijaa ja tulosparannusta lauantaihin viisi lyöntiä.

Kalle Samooja sai käännettyä kahden vaikean kierroksen jälkeen kurssia Ruotsissa pelattavassa European Tourin kilpailussa. Lauantaina kymmeniä sijoja pudonnut Samooja aloitti päätöskierroksen vahvasti, kun neljän  ensimmäisen väylän jälkeen kortista löytyi kolme birdieä.

Takalenkillä parista poikkeavat tulokset olivat birdie ja bogi, joten Samoojan tulos oli avauspäivän tavoin -3. Kokonaistuloksella -6 Samooja jakaa 46. sijaa, kun kilpailu on vielä kesken. Nousua tämän jutun päivityshetkellä on kymmenen sijaa eiliseen verrattuna.

”Tänään oli mies huomattavasti paremmalla jalalla liikkeellä. Peli oli jo lähempänä ensimmäisen päivän tasoa”, Samooja sanoi tiedotteessaan.

Vaihtelevat otteet koettelivat henkistä kapasiteettia kilpailun aikana.

”Peli ei oikein kulkenut keskimmäisillä kierroksilla. Se vaati henkisesti paljon. Kokonaisuudessaan viikko oli henkisesti ja fyysisesti raskas.”

Itse pelistä löytyi niin ilon aiheita kuin parannettavaakin.

”Positiivista oli se, että lähipeli terävöityi tällä viikolla. Paljon pelinomaisia toistoja”, Samooja kertoi.

”Pitkään peliin tarvitaan vähän treeniä, niin olen pelillisesti taas sillä tasolla, missä pitää.”

Samooja pelaa seuraavaksi Sveitsissä, jossa pelataan ensi viikolla kiertueen klassikoihin kuuluva Omega European Masters.

Kilpailun kärki on tällä hetkellä klo 16.10 edennyt kilpailun puoliväliin. Kisaa johtaa Erik van Rooyen. Henrik Stenson ja Matthew Fitzpatrick jahtaavat häntä kahden lyönnin päässä.

Tulospalvelu

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay
 

Etsi luettavaa