Hyppää sisältöön

Kalle Samooja pääsi mukaan listalle: European Tourin vuoden surkeimmat lyönnit

Kalle Samooja pääsi mukaan epäonnistuneiden lyöntien listalle

European Tourin kokoelmat vuoden 2019 suorituksista tulevat nyt päätökseen. Tällä kertaa kerrataan vahingoniloisesti vuoden huonoimmat suoritukset.

Tapahtuu sitä paremmissakin piireissä. Vuoden 2019 aikana European Tourilla nähtiin kameroiden kuvaamana kymmeniä supisurkeita suorituksia. Söpsöjä, soketteja, hukkeja ja slaisseja. 

Mihinkään paremmuusjärjestykseen kiertue ei epäonnistumisia laittanut, mutta eiköhän pieni toivonkipinä herää kaikille videon katselijoille. Erityisen suosittu lyönti tuntui olevan niin sanottu söpsö, eli pieni duffi chipissä, jossa pallo ei juuri etene toivottua matkaa. 

Kalle Samooja oli suomalaisista ainoa, joka löi kameralle riittävän surkean lyönnin päästäkseen mukaan kokoelmaan. Kallen lyönti on French Openista ja sen kakkosväylältä. Par-kolmosen chippi eteni vain metrin verran eteenpäin. Tarina ei kuitenkaan kerro, että seuraava lyönti meni sisään ja korttiin merkattiin tyylipuhdas par. 

European Tour -vuoden ensimmäinen kilpailu käynnistyy Johannesburgissa torstaina. Mukana ovat suomalaisista Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki

Etsi luettavaa