Hyppää sisältöön

Kalle Samooja karmaisevan puttipäivän jälkeen: ”Hyvä viikko vielä tuloillaan”

Kalle Samooja haki inspiraatiota puttipeliinsä Dave Stocktonin opissa

Kalle Samooja (68,-3) kuvaili torstain kenttäpeliään ”timanttiseksi”, putteri kädessä anti oli ”karseeta kuraa”. Usko omaan menestymiseen on Portugal Mastersissa kova.

Kalle Samooja hätkähdytti torstaina nopealla nousullaan kisan kärkipäähän. Kolmen reän jälkeen hän oli kolme alle, seitsemän reikää pelattuaan nimen perässä oli komea luku -5.

Haasteita hänelle kertyi kierroksen toisella puoliskolla viheriöillä.

”Puttipeli jalanjälkisillä greeneillä oli karseeta kuraa. Oli kyllä tuloksellisesti ihan pohjanoteeraus”, Samooja manaili sisääntuloa (1-9) jossa hän missasi ainakin yhden alle kaksimetrisen birdieputin, sekä otti yhden kolmen putin ja neljän putin viheriön kohtuullisen helpon näköisistä paikoista. Viimeisellä viheriölläkin kolmen metrin mittainen birdieputti jäi reiän reunalle.

”Aika sekalaiset fiilikset jäi päivästä. Pallonlyöminen oli aivan timanttia. Jos lyöminen pysyy tuolla tasolla, niin hyvä viikko on vielä tulossa. Eiköhän se puttikin sieltä vielä löydy”, Samooja puki sanoiksi näkemyksensä.

Perjantaina hän lähtee kierrokselleen kello 10.30. Tapio Pulkkasen (68,-3) urakka käynnistyy 10.10, Mikko Korhosen (72+1)  tasan kello 11.00 

Viasat ja Viaplay näyttävät Portugal Mastersin suorina lähetyksinä.

Perjantain lähestysajat ovat 13.30-15.30 sekä 17.30-20.30. Selostuksesta vastaa Teemu Tyry.
 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa