Hyppää sisältöön

Kalle Samooja huokaisee helpotuksesta: ”Mailat saapuivat”

Kalle Samooja lähettää caddiensa Kingsbarnsiin tutustumiskierrokselle

Kalle Samoojalla oli ristiriitaiset lähtökohdat Skotlannin suureen Dunhill Links Championshipiin. Turkulainen pääsi kisaan mukaan kutsulla, mutta mailat eivät seuranneet samalla lennolla.

Kalle Samooja aloittaa torstaina pelinsä Dunhil Links Championshipissa Kingsbarnsin kentältä. Se on samalla Kallelle ensimmäinen kerta kun hän pelaa Kingsbarnsissa, jota pidetään kentistä monien mielestä jopa kokonaisvaltaisesti parhaana. 

Turkulaisen valmistautuminen kierrokseen Kingsbarnsilla tulee olemaan caddien varassa. Kalle lähetti mailapoikansa tutustumaan Kingsbarnsiin ja tekemään tarvittavat nuotit kentälle. Joskus ”sokkona” vetäminen voi olla hyväkin asia. 

”Eilen kävelin vaan Old Coursen ja nyt kohti Carnoustien kenttää. Kingsbarnsin nuotitus jää caddien harteille”, Kalle viestitti. 

Samoojan tiedotus ilmoitti tiistaina, että pelivälineet olivat jääneet matkan varrelle, mutta matkalaukku oli saapunut. Kalle yrittikin kalastella edes joitain välineitä Titleistin rekasta. Onni onnettomuudessa, että mailat saapuivatkin hyvissä ajoin perille. 

”Joo ne katosi, mutta tuli jostain kumman syystä jo eilen illalla”, Kalle viestitti. 

Itse kilpailuun Kalle pääsee pari viikkoa levänneenä. Hän oli valmistautunut matkustamaan paikan päälle, vaikka olisi ollut varasijoilla. 

”Olisin muuten lähtenyt varasijoilta matkaan. Kisa on ollut sellainen, mitä olen odottanut päästä pelaamaan. Kolme ”mageeta” linksiä, joista vaan Old Coursen olen pelannut”, Samooja kertoi tiedotteessa.

Viime vuonna kisassa nähtiin upeaa suomalaismenestystä kun Tapio Pulkkanen loisti neljännellä sijallaan. Pulkkanen pääsee hyvässä vireessä myös tämän vuoden kisaan. Samooja piti kahden viikon tauon Saksan kisan jälkeen, sillä hän ei mahtunut mukaan BMW PGA Championshipiin. 

Etsi luettavaa