Hyppää sisältöön

Kaksi italialaista pelaaja sivuun Omanin-kisasta koronakaranteenin vuoksi

Lorenzo Gagli ja Edoardo Molinari ovat karenteenissa omanilaisessa hotellissa.

Omanin terveysviranomaiset kielsivät Edoardo Molinari ja Lorezon Gaglin osallistumisen Oman Openiin koronavirusepäilyn takia.

Italialaiset Lorenzo Gagli ja Edoardo Molinari joutuivat jättämään väliin aamulla käynnistyneen European Tourin kilpailun. Syy: epäily koronaviruksesta.

Uutistoimisto AP:n mukaan European Tourin lääkärit olisivat kehottaneet Gaglia palaamaan huoneeseensa viikoksi. Käsky oli tullut Omanin terveysviranomaisilta. Gagli, jolla oli ollut flunssan oireita, jakoi Muscatissa hotellihuoneen Molinarin kanssa. Siksi myös hänet määrättiin karanteeniin toiseen hotellihuoneeseen.

Gaglilta oli otettu koronatesti, jonka tulokset saapuvat parin päivän kuluessa. Ensi viikon keskiviikkoon kestävän karanteenin vuoksi hän ei myöskään pääse osallistumaan ensi viikolla pelattavaan Qatar Mastersiin. Hän harmitteli päätöstä.

”Vain kaksi meistä vedettiin pois turnauksesta, vaikka saavuin Muscatiin viime sunnuntaina ja parin viime päivän ajan olen käynyt kuntosalilla kymmenien pelaajien kanssa. Olen syönyt heidän kanssaan ja matkustanut heidän kanssa. Jos tartunnasta olisi vaaraa, heidän olisi pitänyt eristää kymmeniä muitakin golfareita ja perua koko turnaus”, Gagli kertoi La Nazione -lehdelle.

Koronaviruksen vuoksi European Tour perui aiemmin kaksi kilpailua: Volvo China Openin ja Maybank Malesian Mastersin, jotka piti pelata huhtikuussa.

Oman Openissa pelaa neljä suomalaista: Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki ja Kalle Samooja. Korhonen on 14. reiän jälkeen jaetulla 16. sijalla tuloksessa +1. Pulkkasen peli sujui kehnosti. Hän pelasi avauskierroksen tulokseen 78 (+6).

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa