Hyppää sisältöön

Kakko sai maistaa omaa lääkettään – Ramsay ratkaisi eaglella

Roope Kakko putosi toisella kierroksella Skotlannissa.

Richie Ramsay pudotti Roope Kakon reikäpelikisasta tekemällä 18. reiälle upean eaglen.

Richie Ramsay jatkaa kolmannelle kierrokselle Skotlannissa pelattavassa reikäpelikisassa. Skotti pudotti jatkosta eilen jatkorei’illä loistaneen Roope Kakon. Kakko ratkaisi eilen otteluvoiton upealla eaglellaan, josta tuli Twitter-hitti Euroopassa, mutta huono ei ollut Ramsaynkään suoritus tänään ratkaisureiällä. 

Ramsay johti ennen viimeistä reikää yhdellä ja sinetöi voittonsa upottamalla pitkän eagle-putin kaukaa viheriön ulkopuolelta. Pallo kolahti lippuun ja putosi reikään, minkä jälkeen Kakko sai poimia merkkinsä viheriöltä ja kätellä vastustajansa.

(Jos twitter-video ei näy, lataa sivu uudelleen)

Kakko aloitti matsin voittamalla reiän, mutta sitten Ramsay iski ison vaihteen silmään ja nousi kahdeksannella reiällä kolmen lyönnin johtoon. Kakko kehitti pienimuotoisen kirin ja nousi 15. reiällä yhden päähän, mutta kiri ei riittänyt loppuun saakka.

Mikko Ilosen ottelu on kesken. Hän pelaa parhaillaan Saksan Maximillian Kieferiä vastaan. Seuraa ottelun etenemistä Euroopan Tourin live scoringista


Kisan televisioi Viasat ja Viaplay. Kun tilaat Viasat Urheilu -paketin täältä, saat kaupan päälle GoGolf-lehden vuosikerran.


 

 

Etsi luettavaa